Vekseli

Pankkimaailman tarinoista teemansa ammentava Vekseli on baari vailla vertaa. Vekselinaukion laidalla sijaitseva seurusteluravintolan sisustus on sanalla sanoen moderni. Materiaalivalinnat ja kalusteet myötäilevät paikalta puretun pankkiholvin perintöä ja 60 paikkaisen baarin juomalistalta löydät maistuvia drinkkejä. Vekselin edustalle keitaaksi pystytetty aurinkoterassi palvelee päivittäin ja paikkoja riittää 200 henkilölle.

 

Varaa pöytäYhteystiedot

Tilaa uutiskirje

Kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken arvomme kuukausittain ravintolalahjakortteja.

Vekseli

Pankkimaailman tarinoista teemansa ammentava Vekseli on baari vailla vertaa. Vekselinaukion laidalla sijaitsevan seurusteluravintolan sisustus on sanalla sanoen moderni. Materiaalivalinnat ja kalusteet myötäilevät paikalta puretun pankkiholvin perintöä ja 60 paikkaisen baarin juomalistalta voi kulauttaa lasillisen Nousukautta tai Lamaa. Vekselin edustalle keitaaksi pystytetty aurinkoterassi Vekseli Plaza palvelee päivittäin ja paikkoja riittää yli 400 henkilölle.

Vekselin teltoissa ja terassilla pääset fiilistelemään ja nautiskelemaan viihdyttävistä ohjelmista kuten esiintyjistä ja livemusiikista unohtamatta jalkapallon kisakatsomoa. Upeat led-näytöt mahdollistavat veikkausliigan, valioliigan ja formuloiden kannattajille hulppean paikan kokoontua rentoutumaan ja kannustamaan suosikkiaan.
Vekseli Plazan varustelu mahdollistaa myös yritystapahtumien ja yksityistilaisuuksien järjestämisen.
Plazan yhteydestä löytyy yhteistyökumppani Bungalow Juice Bar. Täältä saat joka päivä fresheimmät fruity shaket. Bungalowin myyntipisteessä tarjoillaan Wenla Cafe & Bistron lounassalaatteja sekä tapaksia.

Night lite -jäsentasoedut

Night Lite -mobiiliapplikaatiolla saat etuja Vekselistä. Lataa sovellus veloituksetta ja valitse sinulle sopivin jäsentaso kolmesta vaihtoehdosta. Lue lisää Night Litesta täältä.

Shine-edut:
– Shine-tason edut ja etukupongit
– Ilmainen sisäänpääsy kaikkiin sovelluksen ravintoloihin
– Aina 15% alennus kaikista normaalihintaisista juomista

Voit päivittää itsesi Shine-tasolle sovelluksesta hintaan 9,90e/kk.

Glow-taso on ilmainen:
– vaihtuvat kuponkiedut viikoittain.

info

Yhteystiedot

Vekseli

Keskustori 4
60100 Seinäjoki

info@vekseli.com

Aluepäällikkö
Henna Hautamäki
henna.hautamaki@npg.fi

Yritys- ja yksityistilaisuudet
Aluemyyntipäällikkö 
Mimosa Pohjola
040 151 1619
mimosa.pohjola@npg.fi
Katso kartalla
info

Aukioloajat

ke-su 18-01

info

Löytötavarat

Löytötavaroita voi kysellä aukioloaikoinamme suoraan ravintolasta.

Pöytävaraukset

Varaa pöytä seurueellesi ja varmista illanviettosi onnistuminen.

Tapahtumat

Kaalimato Bingo

18-05-2021 | Kello: 18.00

Opiskelijatarjouksia ja mahtavia palkintoja!

Baaripähkinä tietovisa!

20-05-2021 | Kello: 19.00

Suomen suosituin pubivisa on täällä! Tervetuloa Vekseliin 22.4. klo 19.00. Voit osallistua visailuun ilmaiseksi 1-5 hengen joukkueella ja voittaa upeita palkintoja! Tästä visailuista löydät kaiken, mitä loistavassa pubivisassa pitääkin olla: Monipuolisesti kysymyksiä sekä ihmiskunnan alkuhämäristä, että viikon uutisotsikoista; mikroskooppisen pienestä atomista aina maailmankaikkeuden laidalle saakka. Kysymyksiä mm. viihteestä, urheilusta, luonnosta, tieteestä, taiteesta, ruuasta, juomasta ja maantiedosta. Sitä mitä tästä visasta ei löydy, sitä ei tarvita. Näyttävän visakokonaisuuden kruunaavat uniikit erikoiskysymykset, joita löytyy yksinoikeudella vain tästä visasta. Tästä esimerkkeinä mysteerit, kuvamuokkaukset, käännökset, emojit sekä ristikot. Sanomattakin on selvää, että tämä ainutlaatuinen visailuelämys esitetään näyttävästi screenien kautta. Tämä visailu näki päivänvalon 10 vuotta sitten vuonna 2009. Siitä lähtien se on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten sydämissä jo yli 30 000 järjestetyn visailun voimalla. Yhteensä visan historian aikana kysymyksiä on esitetty jo yli miljoona. Tämä visailu on luonut mestareita ja lähettänyt jo yli 40 ihmistä matkustamaan maailmalle pääpalkintona SM-kiertueen voitosta. Pidemmittä puheitta, tässä teille Suomen suosituin pubivisa: Baaripähkinä!

Instagram @vekselisjk

Laskutustiedot

Pyydämme lähettämään laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina laskutettavan ravintolan verkkolaskuosoitteeseen.

Operaattorina toimivan Maventa:n operaattoritunnus on 003721291126 ja OVT-tunnus 003728365618

Laskun voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen invoice-28365618@kollektor.fi

Mikäli verkkolaskujen lähetys ei ole mahdollista, pyydämme lähettämään paperiset laskut alla olevan linkin ohjeen mukaisesti.

Laskutusosoitteet NPG

© 2021 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design