Vekseli

Seinäjoen tuorein seurustelubaari Vekselinaukiolla.

 

Varaa pöytäYhteystiedot

Vekseli

Pankkimaailman tarinoista teemansa ammentava Vekseli on baari vailla vertaa. Vekselinaukion laidalla sijaitsevan seurusteluravintolan sisustus on sanalla sanoen moderni. Materiaalivalinnat ja kalusteet myötäilevät paikalta puretun pankkiholvin perintöä ja 60 paikkaisen baarin juomalistalta voi kulauttaa lasillisen Nousukautta tai Lamaa. Vekselin edustalle keitaaksi pystytetty aurinkoterassi palvelee päivittäin ja paikkoja riittää 200 henkilölle.

Night lite -jäsentasoedut

Night Lite -mobiiliapplikaatiolla saat etuja Armaksesta. Lataa sovellus veloituksetta ja valitse sinulle sopivin jäsentaso kolmesta vaihtoehdosta. Lue lisää Night Litesta täältä. Shine-edut: -normaalihintaisista tuotteista -15% alennus. -kuponkiedut kuukausittain. Glow-edut: - vaihtuvat kuponkiedut kuukausittain.
info

Yhteystiedot

Vekseli Keskustori 4 60100 Seinäjoki info@vekseli.fi Aluepäällikkö Henna Hautamäki henna.hautamaki@npg.fi Katso kartalla
info

Aukioloajat

Ma - To klo 14 - 24 Pe - La klo 12 - 02 Su klo 12 - 24
info

Löytötavarat

Löytötavaroita voi kysellä aukioloaikoinamme suoraan ravintolasta.

Pöytävaraukset

Varaa pöytä seurueellesi ja varmista illanviettosi onnistuminen.

Instagram @Vekselisjk

Laskutustiedot

Pyydämme lähettämään laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina laskutettavan ravintolan verkkolaskuosoitteeseen. Operaattorina toimivan Maventa:n operaattoritunnus on 003721291126 ja OVT-tunnus 003728365618 Laskun voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen invoice-28365618@kollektor.fi Mikäli verkkolaskujen lähetys ei ole mahdollista, pyydämme lähettämään paperiset laskut alla olevan linkin ohjeen mukaisesti.
© 2019 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design