MS Louisiana

Hietalahden Portissa sijaitseva MS Louisiana on aito 36 metriä pitkä siipiratasalus, joka on tunnelmallinen 3. kerroksinen ravintolakokonaisuus aurinkoisella yläkansi- ja laituriterassilla.

Pit Stop BBQ tuo Amerikan tirisevät lihaherkut vihdoin Helsinkiin MS Louisianalla.

Varaa pöytäYhteystiedot

Tilaa uutiskirje

Kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken arvomme kuukausittain ravintolalahjakortteja.

MS Louisiana

Pit Stop BBQ @ MS Louisiana, Real American Barbeque

Amerikkalaiseen barbequehun erikoistunut, Pitmaster Chris Patonin luotsaama, Pit Stop BBQ on avattu ravintolalaiva MS Louisianalle Hietalahdenrannassa. Nyt meillä kaikilla on vihdoin mahdollisuus nauttia hänen valmistamistaan, 15-21 tuntia, hitaasti kypsennetyistä naudan brisketeistä, possun ribseistä, ja muista alkuperäisistä amerikkalaisista barbeque-herkuista. Lue lisää Pit Stop BBQ:sta ja sen perustajasta Chris Patonista. Klikkaa tästä. Pit Stop BBQ @ MS Louisianalle pääsee keskustasta kutosen spåralla reilussa viidessä minuutissa. Keskustasta kävellen matkaa kertyy n. 1,5km. Laivalla on oma vierasvenelaituri. Hietalahti Portissa sijaitsee Pit Stop BBQ:n lisäksi mm. Ravintola Merimakasiini ja Ravintolalaiva Verna. Menun löydät täältä. Oiva raporttimme löytyy täältä.  

Night Lite jäsentasoedut

Night Lite -mobiiliapplikaatiolla saat etuja MS Louisianassa. Lataa sovellus veloituksetta ja valitse sinulle sopivin jäsentaso kolmesta vaihtoehdosta. Lue lisää Night Litesta täältä. Glow-edut: -vaihtuvat etukupongit Shine-edut: -vaihtuvat etukupongit -normaalihintaisista juomatuotteista -15% alennus
info

Yhteystiedot

MS Louisiana Hietalahdenranta 14 00180 Helsinki info@mslouisiana.fi Katso kartalla
info

Aukioloajat

Ti 16-22 (keittiö 21) Ke-to 16-23 (keittiö 22) Pe 16-02 (keittiö 22) La 12-02 (keittiö 22) Su 12-22 (keittiö 21)
info

Löytötavarat

Löytotavaratiedustelut arkisin ravintolasta.

Pöytävaraukset

Varaa pöytä seurueellesi ja varmista illanviettosi onnistuminen. varaukset@mslouisiana.fi

Tapahtumat

Wednesday Jam Night

28-08-2019 | Kello: 21.00

Open stage ! All musicians welcome to the stage. Jammers will receive wings and a beer on the house for going on stage. Free Entry!!! Come on out and see a wide range of music acts and enjoy great atmosphere aboard a Mississippi river boat . Show starts around 9pm Welcome!

Instagram @MsLouisianaRavintolalaiva

Laskutustiedot

Pyydämme lähettämään laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina laskutettavan ravintolan verkkolaskuosoitteeseen.
Operaattorina toimivan Maventa:n operaattoritunnus on 003721291126 ja  OVT-tunnus 003719941468. Laskun voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen invoice-19941468@kollektor.fi Mikäli verkkolaskujen lähetys ei ole mahdollista, pyydämme lähettämään paperiset laskut alla olevan linkin ohjeen mukaisesti. Laskutusosoitteet NPG
© 2019 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design