Kaivohuone

Harvaa ravintolaa voi kutsua legendaariseksi. Kaivoa voi.

Varaa pöytä

Tilaa uutiskirje

Kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken arvomme kuukausittain ravintolalahjakortteja.

Kaivohuone

Kaivohuone on vuonna 1838 valmistunut karismaattinen puuhuvila keskellä Kaivopuistoa. Iltaisin tämä upea rakennus muuttuu kaupungin tunnelmallisimmaksi yökerhoksi.

Legendaarinen Kaivohuone on toiminut kesän ykköspaikkana jo sukupolvien ajan. Keväällä remontin myötä uudistuneet tilat, viihtyisä terassi ja ykkösrivin artistit takaavat jatkossakin parhaat yökerhoelämykset. Ravintolan upeat tilat ja kaunis ympäristö tekevät siitä myös erittäin suositun paikan yksityistilaisuuksien järjestämiselle.

Night lite -jäsentasoedut

Night Lite -mobiiliapplikaatiolla saat etuja Kaivohuoneelta. Lataa sovellus veloituksetta ja valitse sinulle sopivin jäsentaso kolmesta vaihtoehdosta. Lue lisää Night Litesta täältä.

Shine tason edut:
– 15% alennus kaikista normaalihintaisista juomatuotteista aina
– etukupongit ja vaihtuvat jäsentarjoukset

Glow tason edut
– etukupongit ja vaihtuvat jäsentarjoukset

Marras- ja joulukuun saat Night Litella seuraavat tuotteet edullisemmin. Tarkemmat hinnat löydät ravintolan baaritiskiltä.
Smirnoff & Battery
Freixenet plo
Smirnoff Red + Cranberry
Bacardi Breezer
Blossa
Minttu twist + limited
Freixenet
Bombay tonic
info

Yhteystiedot

Ravintola Kaivohuone
Iso Puistotie 1
00140 Helsinki

info@kaivohuone.fi

Ravintolapäällikkö Mikko Visuri
mikko.visuri@npg.fi

Katso kartalla
info

Aukioloajat

Kaivohuone palvelee kesäkauden ulkopuolella myös viikonloppuisin. Tarkemmat aukioloajat ja tapahtumatiedot löydät helposti Kaivohuoneen tapahtumakalenterista!

Aukioloaikojen ulkopuolella tilauksesta, yhteydenotot info@helsinginkaivohuone.fi

info

Löytötavarat

Toimitamme kaikki löytötavarat maanantaisin Suomen Löytötavarapalveluun.

http://www.loytotavara.net

Pöytävaraukset

Varaa pöytä seurueellesi ja varmista illanviettosi onnistuminen.

Tapahtumat

Pikkujoulut

24-11-2018 | Kello: 22.00

Legendaarisia Kaivohuoneen pikkujouluja juhlitaan lauantaina 24.11! Ennakkoliput Pääsylippu: 10€ (sis. talon juoman, myös alkoholiton vaihtoehto) VIP-lippu: 15€ (sis. talon juoman, myös alkoholiton vaihtoehto) Ennakkoliput kätevästi Bailataan.fi - sivulta EXCLUSIVE VIP TABLE VIP-pöydät alkaen 200€ (sis. 10 hengen vip-sisäänpääsy), varauksia voi tiedustella osoitteesta info@makeaevents.fi. Viralliset Pikkujoulut KLO 22.00-04.00 Kaivohuone / The Crib Lauantai 24.11.2018 K-18

AITIOPAIKALLA XMAS

29-11-2018 | Kello: 16.00

Nyt on tarjolla todella kova pikkujoulukattaus: Stand up-komiikkaa, maistuvaa ruokaa, verkostoitumista, huippu-DJ ja Suomen kovin artisti Teflon Brothers! Starsquad järjestää erityisesti yritysporukoille suunnatut yhteispikkujoulut Kaivohuoneella to 29.11. klo 16.00-02.00. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten tämän kanssa kannattaa todellakin toimia nopeasti! Pöytäkoot: 6:lle, 12:lle ja 16:lle henkilölle. Kysy tarjousta myös pienemmille seurueille. myynti@starsquad.fi Lisätiedot https://www.starsquad.fi/tapahtumat/starsquadin-pikkujoulut-2018

Lillajul

01-12-2018 | Kello: 22.00

Lillajul lördagen den 1.12.2018 Julen är snart här men före det är det dags att slå oss samman för att fira lillajul tillsammans. Evenemanget kommer att bjuda på bekanta ansikten och under kvällen får du njuta av top DJ:s. Så delta i vinterns bästa fest och så ses vi på Brunnshuset. HAPPY HOUR kl. 22.00-23.00 Alla drickor -50% NU lönar det sig att komma i tid!

NYE 2019 / Uusivuosi Kaivolla

31-12-2018 | Kello: 21.00

2018 on ollut hieno vuosi ja nyt on tullut aika toivottaa 2019 tervetulleeksi tyylillä ja mikäpä olisikaan parempi paikka tähän kuin Kaivohuone! Luvassa mm: - Balloon Drop - Soihtuja - VIP-lounge ja paljon muuta! Project Helsingillä oli vuoden mittainen tauko UV-bileissä, mutta nyt on tarkoitus palata takaisin tutuille pelipaikoille Kaivohuoneelle ja järjestää kaikkien aikojen UV-juhlat! Tänäkin vuonna kattoon viritetään jälleen verkko täynnä ilmapalloja, jotka pudotetaan tanssilattian päälle tasan klo 24:00! Myös muihin järjestelyihin on haluttu panostaa toden teolla. Yhtenä esimerkkinä on tehostettu sisäänpääsy: narikka on sisällytetty sisäänpääsyn hintaan, jolloin kaikki vieraat saadaan paljon nopeammin sisälle. Myyntiin tulee myös pieni määrä VIP-lippuja. Näidenkin määrä on rajoitettu ja laskettu tarkasti, jotta VIP oikeasti tarkoittaisi VIPpiä eikä jonottamista. VIP-liput oikeuttavat sisäänpääsyyn vip-jonosta ja pääsyyn vip-loungeen. Pöytävaraukset ja seuruetiedustelut: vip@day2.fi

Tapiola Big Band 50v Konsertti

09-03-2019 | Kello: 19.00

Merkkivuoden kunniaksi järjestetään juhlakonsertti uudistetulla Kaivohuoneella lauantaina 9.3.2019 klo 19. Orkesteria johtavat sen nykyinen kapellimestari Esko Heikkinen, TBB:n edellinen kapellimestari Jukka Linkola sekä konsertissa esitettävien kappaleiden säveltäjät Sakari Kukko ja Petri Juutilainen. Luvassa on tasokasta musisointia ja hulvatonta meininkiä. TBB:n tuoreen ohjelmiston lisäksi kuullaan orkesterin tuotantoa vuosikymmenten varrelta. Illan solisteina esiintyvät myös entiset TBB:läiset: Jukka Linkola, Sakari Kukko, Petri Juutilainen, Jari Perkiömäki, Tom Bildo, Teemu Salminen, Ilkka Hanski ja monet muut suomalaisen jazz-musiikin merkkihenkilöt. Illan päätteeksi järjestetään juhlajamit. Juhlakonsertin yhteydessä julkaistaan Tapiola Big Band 50 vuotta historiateos, jonka on laatinut suomalaisen jazzin grand old man Matti Laipio. Liput 27,50 (sis. toimitus- ja palvelumaksut) K-18

Instagram @kaivohuone

Tekniikka & Pohjakuvat

Äänentoisto

Mahdollista käyttää myös bändeille

4 x Lácoustics ARCS ( 2 per puoli )
4 x Lácoustics 118 sub
2 x Lácoustics 12 xt ( aktiivi dj monitori,standit )
Päätteet Camco
Prosessointi Omnitronic

Video

– 02 x Projectoria,dj kopin seinään sekä yläpuolelle seinään. (EI POWERPOINTTEJA!)
– 01 x Mad Mapper
– 01 x Modul8
– Tarvittaessa videotykki ja kangas,ei lavan suuntaisesti

Tanssilattian valot

20 x Robe club scan ct
3 x Robe wash 250 xt
1 x Unique haze

Dj

2 x Pioneer cdj 2000 nxs cd soittimet
2 x Pioneer cdj 2000 cd soittimet
2 x Pioneer djm 900 mixeri
2 x Sennheiser langaton kapula
1 x Sennheiser head set

Laskutustiedot

Pyydämme lähettämään laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina laskutettavan ravintolan verkkolaskuosoitteeseen.

Operaattorina toimivan Maventa:n operaattoritunnus on 003721291126 ja OVT-tunnus 003718621024.

Laskun voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen invoice-18621024@kollektor.fi

Mikäli verkkolaskujen lähetys ei ole mahdollista, pyydämme lähettämään paperiset laskut alla olevan linkin ohjeen mukaisesti.

Laskutusosoitteet NPG

 

© 2018 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design