Kaivohuone

Harvaa ravintolaa voi kutsua legendaariseksi. Kaivoa voi.

Varaa pöytäYhteystiedot

Tilaa uutiskirje

Kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken arvomme kuukausittain ravintolalahjakortteja.

Kaivohuone

Kaivohuone on vuonna 1838 valmistunut karismaattinen puuhuvila keskellä Kaivopuistoa. Iltaisin tämä upea rakennus muuttuu kaupungin tunnelmallisimmaksi yökerhoksi.

Legendaarinen Kaivohuone on toiminut kesän ykköspaikkana jo sukupolvien ajan. Keväällä remontin myötä uudistuneet tilat, viihtyisä terassi ja ykkösrivin artistit takaavat jatkossakin parhaat yökerhoelämykset. Ravintolan upeat tilat ja kaunis ympäristö tekevät siitä myös erittäin suositun paikan yksityistilaisuuksien järjestämiselle.

Night lite -jäsentasoedut

Night Lite -mobiiliapplikaatiolla saat etuja Kaivohuoneelta. Lataa sovellus veloituksetta ja valitse sinulle sopivin jäsentaso kolmesta vaihtoehdosta. Lue lisää Night Litesta täältä.

Shine tason edut:
– 15% alennus kaikista normaalihintaisista juomatuotteista aina
– etukupongit ja vaihtuvat jäsentarjoukset

Glow tason edut
– etukupongit ja vaihtuvat jäsentarjoukset

Tammi- ja helmikuun saat Night Litella seuraavat tuotteet edullisemmin. Tarkemmat hinnat löydät ravintolan baaritiskiltä.
Brooklyn lager
Sommersby plo
Smirnoff Ice plo
Smirnoff Red + soda
Bacardi Carta Blanca + cola
Smirnoff red + battery
LOL Salmiakki shotti
Freixenet
Bombay tonic
info

Yhteystiedot

Ravintola Kaivohuone
Iso Puistotie 1
00140 Helsinki

info@kaivohuone.fi

Ravintolapäällikkö Mikko Visuri
mikko.visuri@npg.fi

Katso kartalla
info

Aukioloajat

Kaivohuoneen kesäkausi aloitetaan 29.05. Tervetuloa avajaisiin. Katso lisää kaivohuone.fi

Kaivohuone palvelee kesäkauden ulkopuolella myös viikonloppuisin. Tarkemmat aukioloajat ja tapahtumatiedot löydät helposti Kaivohuoneen tapahtumakalenterista!

Aukioloaikojen ulkopuolella tilauksesta, yhteydenotot info@helsinginkaivohuone.fi

info

Löytötavarat

Toimitamme kaikki löytötavarat maanantaisin Suomen Löytötavarapalveluun.

http://www.loytotavara.net

Pöytävaraukset

Varaa pöytä seurueellesi ja varmista illanviettosi onnistuminen.

Tapahtumat

Kevätjuhlat & Vårfesten

24-05-2019 | Kello: 22.00

Ylpeänä esitämme Kaivohuoneen Kevätjuhlat! Kevään kunniaksi tunnelma nostetaan kattoon ja juhlitaan isosti! Ota ystävät mukaan ja tule nauttimaan mahtavasta illasta. Meidän huippu DJ:t pitävät huolen siitä että menoa riittää koko illan ajan! HAPPY HOUR klo. 22.00-23.00 kaikki juomat -50%!

Elegant Nights: 4th Anniversary

25-05-2019 | Kello: 22.00

Tervetuloa juhlimaan Elegant Eventsin 4-vuotissynttäreitä! Elegant Events aloitti 2015 legendaarisessa Tigerissa ja tälle neljän vuoden matkalle on mahtunut yli 200 tapahtumaa, kymmeniä tuhansia juhlijoita ja useita elegantteja iltoja. Lauantaina 25.5 keräännytään ystävien kesken kaivohuoneelle, yhteen Helsingin upeimmista juhlatiloista. Terassi palvelee ensimmäistä kertaa koskaan Kaivohuoneen historiassa 4.30 saakka! Illan musiikista vastaa Crito, joka on varmasti jo monelle tuttu Helsingin yöelämästä. Viihdyttävä olemus, piristävät remixit ja rento fiilis välittyy bilettäjiin viikonlopusta toiseen. Criton haastattelun voi käydä lukemassa osoitteesta https://npg.fi/nightlite_blog/critodj/. Liput: Early Bird: 1€ Ennakkolippu: 8 € Fast Track: 12€ Ovelta: 10 € Linkki lippuihin: https://kide.app/events/c35d7c7a-fc4f-484d-a948-7c5ae3e8521d Pöytävaraukset: axel@day2.fi

Kesäkauden avajaiset

29-05-2019 | Kello: 22.00

Ensimmäiset lämpimät päivät, puistojen viherrys ja varhainen kesä ovat merkkejä siitä, että Kaivohuoneen kesäkaudenavajaiset odottavat kulman takana. On siis aika kutsua sinut Kaivohuoneen kesäkauden avajaisiin vuosimallia 2019! Ikinuori Kaivohuone on vuosikymmenten ajan tanssittanut Suomea ainutlaatuisissa puitteissaan Kaivopuistossa. 181 juhlavuoden kunniaksi olemme päättäneet lyödä isomman vaihteen silmään, jonka voit kokea ainoastaan paikan päällä! Luvassa entistäkin näyttävämpi Yökerho-elämys! Kiitos uudistuneen anniskelulainsäädännön terassimme palvelee tästä eteneepäin aamu neljään! Kesäkaudella musiikista vastaavat mm. Yle Xltäkin tuttu DJ Mista S sekä DJ Gas Gas unohtamatta live-esiintyjiä. ps. yleisön toiveesta päätimme tuoda karaoken myös Kaivohuoneelle yhteistyössä Singan kanssa. Tervetuloa Kaivohuoneelle!

Kaivon Lakkiaisbileet - LOPPUUNMYYTY

01-06-2019 | Kello: 22.00

Tietyt asiat nyt vain kuuluvat yhteen. Lakkiaisilta ja Kaivohuone on yksi näistä asioista. Kun lakki on painettu päähän koululla, kilistetty maljoja sukulaisten kanssa, on illalla aika suunnata ulos - Kaivolle! Kaivohuone on ehkä se Stadin legendaarisin yökerho ja sen tiloissa on juhlittu lakkiaisia jo vuosikaudet! Oma lippu kannattaa hankkia ajoissa sillä Kaivon lakkiaiset on myyty AINA loppuun jo hyvissä ajoin ennen pääpäivää. Tänäkin vuonna suurimmassa osassa kouluja liput ovat jo loppuneet, parissa koulussa on vielä lippuja jäljellä. Helpoiten saat lippusi oman koulun lipunmyyjältä tai osoitteesta www.kide.app! Sisäpuolelta on varattavissa rajallinen määrä pöytiä, samoin terassiloossit on mahdollista varata säävarauksella. Jos illalle sattuisi huono sää, vaihdetaan terassiloossivaraukset vip-lipuiksi ja erotus hyvitetään takaisin.

Instagram @kaivohuone

Tekniikka & Pohjakuvat

Äänentoisto

Mahdollista käyttää myös bändeille

4 x Lácoustics ARCS ( 2 per puoli )
4 x Lácoustics 118 sub
2 x Lácoustics 12 xt ( aktiivi dj monitori,standit )
Päätteet Camco
Prosessointi Omnitronic

Video

– 02 x Projectoria,dj kopin seinään sekä yläpuolelle seinään. (EI POWERPOINTTEJA!)
– 01 x Mad Mapper
– 01 x Modul8
– Tarvittaessa videotykki ja kangas,ei lavan suuntaisesti

Tanssilattian valot

20 x Robe club scan ct
3 x Robe wash 250 xt
1 x Unique haze

Dj

2 x Pioneer cdj 2000 nxs cd soittimet
2 x Pioneer cdj 2000 cd soittimet
2 x Pioneer djm 900 mixeri
2 x Sennheiser langaton kapula
1 x Sennheiser head set

Laskutustiedot

Pyydämme lähettämään laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina laskutettavan ravintolan verkkolaskuosoitteeseen.

Operaattorina toimivan Maventa:n operaattoritunnus on 003721291126 ja OVT-tunnus 003718621024.

Laskun voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen invoice-18621024@kollektor.fi

Mikäli verkkolaskujen lähetys ei ole mahdollista, pyydämme lähettämään paperiset laskut alla olevan linkin ohjeen mukaisesti.

Laskutusosoitteet NPG

 

© 2019 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design