Bilekortteli Kullervo

Seinäjoen keskustaan avattiin Kullervo heinäkuussa 2017. Kullervo on monipuolinen, viiden osaston kokonaisuus, joka muodostaa elämyksiä ja kohtaamisia asteen verran varttuneempaan makuun.

Varaa pöytäYhteystiedot

Tilaa uutiskirje

Kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken arvomme kuukausittain ravintolalahjakortteja.

Bilekortteli Kullervo

Kullervo panostaa hyvään palveluun, juoma- sekä ruokatuotteisiin ja niiden raaka-aineisiin. Saman katon alta löytyy viisi osastoa: Helmi Bar&Pizza, jossa teemme artesani pizzaa talon omalla pizzataikinalla ja harkituilla raaka-aineilla. Helmen baaritiski palvelee asiakkaitaan Ke – La. Musiikkibaari Otto on bilepuoli, jossa laitetaan korkkarit kattoon DJ:n soittamien hittien tahdissa. Urkki Karaoke on laulajien hurvittelubaari. Kellarissa on Star Lounge kabinetti, joka on loistava tila yksityistilaisuuksiin 10-20 hengelle. Bilekortteli Kullervon terassi palvelee asiakkaita kesäisin iltamyöhään.
Helmi Bar & Pizza
Helmi Bar&Pizza on uusia tuulia tuova pizzeria. Panostamme makuelämyksiin, omaan salaiseen reseptiimme pizzataikinassa ja laadukkaisiin täytteisiin. Pizzataikina on myös gluteeniton. Pizzat tarjoillaan lankulta, reunat ovat muhkeat ja muoto käsintehty! Jos kahville haluat vain piipahtaa, on tarjolla erikoiskahveja ja kahvidrinkkejä myös. Helmi Bar & Pizza Menu Helmi Lasten menu Helmi menu in English Mikäli haluat "kävellä" Kullervossa, niin täältä löydät 3D - esittelyn.

Night lite -jäsentasoedut

Night Lite -mobiiliapplikaatiolla saat etuja Kullervosta. Lataa sovellus veloituksetta ja valitse sinulle sopivin jäsentaso kolmesta vaihtoehdosta. Lue lisää Night Litesta täältä.
info

Yhteystiedot

Bilekortteli Kullervo Maamiehenkatu 4 60100 Seinäjoki Pöytävaraukset: varaukset@bilekorttelikullervo.fi Yritys- & yksityistilaisuudet: Aluemyyntipäällikkö Mimosa Pohjola mimosa.pohjola@npg.fi +358 40 1511619 Aluepäällikkö Henna Hautamäki henna.hautamaki@npg.fi Katso kartalla
info

Aukioloajat

Bilekortteli Kullervo: Perjantaisin ja lauantaisin 22:00-04:30 Star Lounge: Auki tilauksesta.
info

Löytötavarat

Löytötavaroita voi kysellä aukioloaikoinamme suoraan ravintolasta.

Pöytävaraukset

Varaa pöytä seurueellesi ja varmista illanviettosi onnistuminen.

Laskutustiedot

Pyydämme lähettämään laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina laskutettavan ravintolan verkkolaskuosoitteeseen. Operaattorina toimivan Maventa:n operaattoritunnus on 003721291126 ja  OVT-tunnus 003728365618. Laskun voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen invoice-28365618@kollektor.fi Mikäli verkkolaskujen lähetys ei ole mahdollista, pyydämme lähettämään paperiset laskut alla olevan linkin ohjeen mukaisesti. Laskutusosoitteet NPG
© 2019 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design