Linno – Karaoke | Bile | Klubi

Linno on Valkeakosken ykkösyökerho kaupungin keskustan paalupaikalla.
Uudistumisen myötä Linno ei jätä ketään kylmäksi. Bile – puolella pääset keinuttamaan lannetta vuosien takaisien hittien ja tämän päivän kuumimpien biitteihin tahtiin.
Uudet tuulet puhaltavat myös Karaoken puolella, jossa pääsee laulamaan pe-la jo klo 20 alkaen. Päivitetyistä karaokelistoista ja miltei rajattomasta kappalepankista löytyy varmasti jokaiseen makuun sopiva biisi. Laulu soi ja karaoke raikaa tällä puolella koko illan.
Klubissa keskitytään tämän päivän rytmeihin ja meininkiin.
Linnon upeissa ja tilavissa puitteissa tapaat bailukansaa, joka tykkää hyvästä musiikista, tanssiparketilla tamppaamisesta ja ilonpidosta! Ei muuta kuin hameet hulmuamaan ja kravatit olalle, bileet alkakoon!
Varaa pöytäYhteystiedot

Tilaa uutiskirje

Kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken arvomme kuukausittain ravintolalahjakortteja.

Linno – Karaoke | Bile | Klubi

Bilelinno, Valkeakosken ykkösyökerho kaupungin keskustan paalupaikalla. Uudistumisen myötä Bilelinno ei jätä ketään kylmäksi. Tanssilattialla pääsee keinuttamaan lannetta vuosien takaisien hittien ja tämän päivän kuumimpien biittien tahtiin.

Karaoken uudet tuulet puhaltaa Linnon puolella. Päivitetyistä karaokelistoista ja miltei rajattomasta kappalepankista löytyy varmasti jokaiseen makuun sopiva biisi. Laulu soi ja karaoke raikaa tällä puolella koko illan.

Linnon upeissa ja tilavissa puitteissa tapaat bailukansaa, joka tykkää hyvästä musiikista, tanssiparketilla tamppaamisesta ja ilonpidosta! Ei muuta kuin hameet hulmuamaan ja kravatit olalle, bileet alkakoon!

Night lite -jäsentasoedut

Night Lite -mobiiliapplikaatiolla saat etuja Linnosta. Lataa sovellus veloituksetta ja valitse sinulle sopivin jäsentaso kahdesta vaihtoehdosta. Lue lisää Night Litesta täältä.

Shine-edut:

– Ilmainen sisäänpääsy koko illan (psl. yksityistilaisuudet ja erikoisillat)
– Shine-tason edut ja etukupongit
– Aina 15% alennus kaikista normaalihintaisista juomista
– After Dark- ranneke ennen 24 (club after dark)

Voit päivittää itsesi Shine-tasolle sovelluksesta hintaan 9,90e/kk.

Glow-taso on ilmainen:

– Perjantaisin ilmainen sisäänpääsy ennen 24
(pl.narikka & erikoisillat) 1 hlö/ kortti
– After Dark- ranneke ennen 24 (club after dark)
– Etukupongit ja vaihtuvat jäsentarjoukset

info

Yhteystiedot

Koskiravintolat
Valtakatu 12
37600 Valkeakoski

info@koskinyo.fi

Ravintolapäällikkö Heidi Marjeta

heidi.marjeta@npg.fi

Katso kartalla
info

Aukioloajat

Linno & Bilelinno
Perjantai – Lauantai kello 20–04:30

Ikäraja 18

Aukioloaikojen ulkopuolella tilauksesta, yhteydenotot heidi.marjeta@npg.fi

 

info

Löytötavarat

Löytötavaroita voi tiedustella numerosta 0405627334 tai suoraan paikan päältä ravintolasta.

Pöytävaraukset

Varaa pöytä seurueellesi ja varmista illanviettosi onnistuminen.

Tapahtumat

Linno Live

18-01-2020 | Kello: 20.00

"Muru hei takki auki, täältä tulee Kymppilinja!!!" Vuosi takaperin kesällä paluun tehnyt Kymppilinja saapuu starttaamaan Linnon täysin uuden live illat lauantaina 18.1 . Luvassa uusien biisien lisäksi myös vanhoja tuttuja. Tule ja koe uusi Kymppilinja. Viimeisin Kymppilinjan sinkku "Kaikki tytöt" keikkui hienosti Spotifyn listoilla usean viikon ajan. Keikkaa odotellessa alkutahdit voit ottaa tästä ---> https://open.spotify.com/album/1Gt3LXYNgHcbRttIcYyYt6

Linnon HAKA - ilta

14-02-2020 | Kello: 20.00

Linno ja Fc Haka juhlivat yhteistyötään, joka kuukauden toisena perjantaina. Menossa mukana myös pelaajia sekä taustajoukkoja. Haka-illan kunniaksi jaamme kello 24 asti After Dark-rannekkeita, jolla saat koko illan juomat -50%, ole siis ajoissa mestoilla! Tule paikalle juhlimaan ja kannattamaan suomalaista huippujalkapalloa!

LINNO LIVE: ERAKOSSA

28-02-2020 | Kello: 20.00

Valkeakoski on ekaa kertaa Erakossa - let's party! Kevyttä nollailua siis luvassa Linnon perjantai-illassa. Setissä jotain uutta, jotain lainattua ja tietysti greatest hits. Tervetuloa! ERAKOSSA Erakossa-yhtye on multi-instrumentalisti ja multi-mitä-tahansa -hahmo Niko Ailamon yhden miehen yhtye. Ailamo on säveltänyt, sanoittanut, sovittanut ja tuottanut kaikki kappaleensa yksin sekä ohjelmoinut ja soittanut itse niillä kuultavat instrumentit. Ailamo on tehnyt myös Erakossa musiikkivideot ja vastaa visuaalisesta ilmeestä. Erakossa kappaleita on streamattu jo yhteensä yli seitsemän miljoona kertaa verkon musiikkipalveluissa.

Linnossa kunnon disko bileet!

28-03-2020 | Kello: 20.00

Etelä-Suomen taikametsän outo otus Fallihauta saapuu Valkeakoskelle ja antaa uuden merkityksen sille mitä se ilta yökerhossa voi oikeasti pitää sisällään. YleX Perjantaistakin tuttu hahmo on jo pitkän aikaa hautonut ideaa lähteä kiertämään Suomea ympäri. Ei pelkästään olemalla taas yksi hahmo dekkien takana välillä käsiä nostellen, vaan soittamisen lisäksi sekoillen, hyppien ja huutolaulaen biisien mukana ihmisten kanssa ja ennenkaikkea tarjoamaan jotain mitä yökerhossa ei ole aikaisemmin koettu. Kyseessä on siis koko illan kestävät bileet jossa soi musiikkia laidasta laitaan, uudesta vanhaan eli hittiä hitin perään. Fallihauta haluaa tehdä tästä teidän kanssa yhdessä illan, josta voi jutella vielä pitkään porukassa ja miettiä mitä h**!!! siellä oikein tapahtuikaan. ? LIPPU 6€ (sis. Narikan) ? TAPAHTUMAPAIKKA - Linno, Valkeakoski ? TAPAHTUMA-AIKA - Lauantai 28.03.2020 - 20-04:30 Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Jyväs Media Oy:n kanssa. Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

Instagram @bilelinno

Tekniikka

Linno

LG/Samsung taulutelevisiot 4kpl,
HDMI-splitterit
Octopod RGB Led valot 16 kpl tanssi/laulukorokkeella.
Par 56 “naamavalot” Showtec DMX-himmentimellä
Valo-ohjaus 100ch Botex DMX recorder.
PA vahvistin QSC Usa / Carlsbro
PA prosessori DBX Zonepro 1261
PA kaiuttimet EAW fr129z top 2 kpl EAW 15″ sub 2 kpl
Viivekaiuttimet APART 8″

Bilelinno

Tanssilattian valot:
6 x Stairville MH-X50 sankaheitin
Ikkunavalot 9kpl Elation Trackpod T-81
Usvakone Stairville HZ-200
Valo-ohjaus Magic-DMX ja MagicQ PC-ohjelmisto
PA vahvistimet Carlsbro
PA top 2x EAW fr129z
PA sub 2x (mach audio 15″)

Laskutustiedot

Pyydämme lähettämään laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina laskutettavan ravintolan verkkolaskuosoitteeseen.

Operaattorina toimivan Maventa:n operaattoritunnus on 003721291126 ja  OVT-tunnus 003722495550.

Laskun voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen invoice-22495550@kollektor.fi

Mikäli verkkolaskujen lähetys ei ole mahdollista, pyydämme lähettämään paperiset laskut alla olevan linkin ohjeen mukaisesti.

Laskutusosoitteet NPG

© 2020 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design