Linno & Bilelinno

Uudistuneen Linnon asiakkaat pääsevät nyt nauttimaan mageesta esiintymislavasta ja miltei rajattomasta valikoimasta uusia karaokebiisejä. Tunnelman pitää katossa nostalgiset diskohitit ja Suomi pop, joka tärähtää ilmoille karaokenvetojen välissä. Myös ykkösluokan bändejä ja Suomen kovimpia stand up koomikoita esiintyy aika ajoin tällä lavalla.

Varaa pöytä

Tilaa uutiskirje

Kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken arvomme kuukausittain ravintolalahjakortteja.

Linno & Bilelinno

Bilelinno, Valkeakosken ykkösyökerho kaupungin keskustan paalupaikalla. Uudistumisen myötä Bilelinno ei jätä ketään kylmäksi. Tanssilattialla pääsee keinuttamaan lannetta vuosien takaisien hittien ja tämän päivän kuumimpien biitteihin tahtiin.

Karaoken uudet tuulet puhaltaa Linnon puolella. Päivitetyistä karaokelistoista ja miltei rajattomasta kappalepankista löytyy varmasti jokaiseen makuun sopiva biisi. Laulu soi ja karaoke raikaa tällä puolella koko illan.

Linnon upeissa ja tilavissa puitteissa tapaat bailukansaa, joka tykkää hyvästä musiikista, tanssiparketilla tamppaamisesta ja ilonpidosta! Ei muuta kuin hameet hulmuamaan ja kravatit olalle, bileet alkakoon!

Night lite -jäsentasoedut

Night Lite -mobiiliapplikaatiolla saat etuja Linnosta. Lataa sovellus veloituksetta ja valitse sinulle sopivin jäsentaso kolmesta vaihtoehdosta. Lue lisää Night Litesta täältä.

Shine tason edut:

– perjantaisin ja lauantaisin ilmainen
sisäänpääsy ennen 24 (pl. narikka & erikoisillat) 2hlö / kortti
– 15% alennus kaikista normaalihintaisista juomatuotteista aina
– after dark- ranneke ennen 24 (club after dark)
– etukupongit ja vaihtuvat jäsentarjoukset

Glow tason edut

– perjantaisin ilmainen sisäänpääsy ennen 24
(pl.narikka & erikoisillat) 1 hlö/ kortti
– after dark- ranneke ennen 24 (club after dark)
– etukupongit ja vaihtuvat jäsentarjoukset

Marras- ja joulukuun saat Night Litella seuraavat tuotteet edullisemmin. Tarkemmat hinnat löydät ravintolan baaritiskiltä.
Smirnoff & Battery
Freixenet plo
Smirnoff Red + Cranberry
Bacardi Breezer
Blossa
Minttu twist + limited
Freixenet
Bombay tonic
info

Yhteystiedot

Koskiravintolat
Valtakatu 12
37600 Valkeakoski

info@koskinyo.fi

Ravintolapäällikkö Laura Uschanoff
laura.uschanoff@npg.fi

Katso kartalla
info

Aukioloajat

Joulun erikoispäivien aukioloajat löydät tästä.

Linno
Perjantai ja lauantai kello 21–04:30
Terassi 21-04:30

Bilelinno
Perjantai ja lauantai klo 23–04:30

Ikäraja 18

Aukioloaikojen ulkopuolella tilauksesta, yhteydenotot laura.uschanoff@npg.fi

 

info

Löytötavarat

Löytötavaroita voi tiedustella numerosta 0405627334 tai suoraan paikan päältä ravintolasta.

Pöytävaraukset

Varaa pöytä seurueellesi ja varmista illanviettosi onnistuminen.

Tapahtumat

Linnon perjantaibingo & bileet

21-12-2018 | Kello: 21.00

Mahtavaa, jengi innostui meidän bingoideasta, joten tuumasta toimeen ja onnen numerot arvotaan joka toinen perjantai alkaen klo 22. Osallistuminen ei maksa mitään ja ilmainen sisäänpääsy klo 22 saakka. Bingoilun jälkeen iltamme koostuu uudistuneesta karaokesta ja sen laajasta kappalevalikoimasta, josta löytyy varmasti sopiva biisi jokaiselle. Uusimpia biisejä päivittyy viikoittain asiakaspädille, jossa on aina ajantasalla oleva lista kappaleista. Tanssijalan alkaessa vipattaa, Bilelinnon tanssilattialla värivalot välkkyy uusimpien hittien kajahtaessa ilmoille. Valkeakosken ainoa pelipöytä palvelee normaaliin tapaan pe ja la klo 23-04. Happy Hours mukana perjantain ja lauantain alkuilloissa (pl. erikoisillat) NIGHT LITE käyttäjille häppärihinnat voimassa tunnin pidempään eli klo 21-23. Hanaolut 0,33l 3€ Somersby Perry 0,3l 3€ Lonkero 0,3l 3€ Karkkishotit 3€ Drinkkilistan juomat 5€/kpl

K-System Glow party

22-12-2018 | Kello: 21.00

Bilelinnossa tanssitaan discopallon alla ja värivalojen välkkeessä aina 04:30 saakka, tällä kertaa mausteeksi heitetään myös itse K-System, kasa uv-lamppuja ja uv-maaleja, illasta ei voi tulla kun huikee. Halutessasi voit varata pöytäryhmän porukallesi ja varmistaa istumapaikan kun on aika laittaa hetkeksi korkkarit kohti kattoon. Linnossa nautitaan uudistuneesta karaokesta ja laajasta kappalevalikoimasta, josta löytyy varmasti sopiva biisi jokaiselle. Uusimpia biisejä päivittyy viikoittain asiakaspädille, jossa on aina ajantasalla oleva lista kappaleista. Karaokekappaleiden välissä kuulet tämän päivän uusimpia hittejä ja toiveita tälläkin saralla otetaan vastaan. Valkeakosken ainoa pelipöytä palvelee normaaliin tapaan pe ja la klo 23-04. Happy Hours mukana perjantain ja lauantain alkuilloissa (pl. erikoisillat) NIGHT LITE käyttäjille häppärihinnat voimassa tunnin pidempään eli klo 21-23. Hanaolut 0,33l 3€ Somersby Perry 0,3l 3€ Lonkero 0,3l 3€ Drinkkilistan juomat 5€/kpl

Joulun taikaa Linnossa

24-12-2018 | Kello: 21.00

Glögin tuoksuinen jouluaatto laitetaan käyntiin klo 21, illan edetessä discovalot välkkyy ja karaoke raikaa totuttuun tonttutyyliin. Night Lite sovellusta näyttäessäsi kaikki juomat -50% klo 21-24. Hauskaa Joulua!

Joulun taikaa Linnossa

25-12-2018 | Kello: 21.00

Glögin tuoksuinen ilta laitetaan käyntiin klo 21, illan edetessä discovalot välkkyy ja karaoke raikaa totuttuun tonttutyyliin. Night Lite sovellusta näyttäessäsi kaikki juomat -50% klo 21-24. Hauskaa Joulua!

Linnon beerpong iltamat

28-12-2018 | Kello: 21.00

Beerpong on hauskaa ajanvietettä koko porukalle... mä tarjoon pelibisset, sä heittelet pallot mukeihin ja pistät juoden. Meidän perjantait on tehty lisäksi uudistuneesta karaokesta ja sen laajasta kappalevalikoimasta, josta löytyy varmasti sopiva biisi jokaiselle. Uusimpia biisejä päivittyy viikoittain asiakaspädille, jossa on aina ajantasalla oleva lista kappaleista. Tanssijalan alkaessa vipattaa, Bilelinnon tanssilattialla värivalot välkkyy uusimpien hittien kajahtaessa ilmoille. Valkeakosken ainoa pelipöytä palvelee normaaliin tapaan pe ja la klo 23-04. Happy Hours mukana perjantain ja lauantain alkuilloissa (pl. erikoisillat) NIGHT LITE käyttäjille häppärihinnat voimassa tunnin pidempään eli klo 21-23. Hanaolut 0,33l 3€ Somersby Perry 0,3l 3€ Lonkero 0,3l 3€ Karkkishotit 3€ Drinkkilistan juomat 5€/kpl

Linno Live // räminää ja rokkia

29-12-2018 | Kello: 21.00

Linnon lavalla rymistellään 100 % rock musiikkia lauantaina 29.12 kun lavalle nousee kolme kovaa kokoonpanoa, Vintage OD Rock Band, P-Bändi sekä akustinen Vintage Duo. Ensimmäinen setti pistetään tulille noin klo 23. Monille tuttu Vintage OD rock band saapuu Hämeenlinnasta ja villitsee rock-kansan kunnon vintage hard-pop rockilla, omalla tyylillään ja biiseillään. Kylmäksi ei myöskään jätä P-bändi Helsingistä, joka suorastaan jyrää ilmoille tuulahduksia mm. Hurriganesilta, Elvikseltä ja Totolta. Jotta rock-kansa voisi myös hieman viilentyä, pumpulia ja rokkia tarjoilee Vintage Duo alustisena.

New Year´s Eve

31-12-2018 | Kello: 21.00

Uudenvuoden parhaat jatkobileet löydät meiltä. Linno ja Bilelinno palvelee janoista juhlakansaa klo 21 - 04:30. Night Lite sovelluksella kaikki juomat -50% klo 21-23. Onnea uudelle vuodelle 2019!

AFTER DARK

04-01-2019 | Kello: 21.00

Lataa Night Lite sovellus puhelimeesi Rekisteröi ilmainen kanta-asiakaskorttisi Tähditä Linno&Bilelinno Saavu Linnon tiskille ennen klo 23 Ja nauti loppuillan juomat -50% Hauskaa tammikuun ensimmäistä viikonloppua!

AFTER DARK

05-01-2019 | Kello: 21.00

Lataa Night Lite sovellus puhelimeesi Rekisteröi ilmainen kanta-asiakaskorttisi Tähditä Linno&Bilelinno Saavu Linnon tiskille ennen klo 23 Ja nauti loppuillan juomat -50% Hauskaa tammikuun ensimmäistä viikonloppua!

Instagram @bilelinno

Tekniikka

Linno

LG/Samsung taulutelevisiot 4kpl,
HDMI-splitterit
Octopod RGB Led valot 16 kpl tanssi/laulukorokkeella.
Par 56 “naamavalot” Showtec DMX-himmentimellä
Valo-ohjaus 100ch Botex DMX recorder.
PA vahvistin QSC Usa / Carlsbro
PA prosessori DBX Zonepro 1261
PA kaiuttimet EAW fr129z top 2 kpl EAW 15″ sub 2 kpl
Viivekaiuttimet APART 8″

Bilelinno

Tanssilattian valot:
6 x Stairville MH-X50 sankaheitin
Ikkunavalot 9kpl Elation Trackpod T-81
Usvakone Stairville HZ-200
Valo-ohjaus Magic-DMX ja MagicQ PC-ohjelmisto
PA vahvistimet Carlsbro
PA top 2x EAW fr129z
PA sub 2x (mach audio 15″)

Laskutustiedot

Pyydämme lähettämään laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina laskutettavan ravintolan verkkolaskuosoitteeseen.

Operaattorina toimivan Maventa:n operaattoritunnus on 003721291126 ja  OVT-tunnus 003722495550.

Laskun voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen invoice-22495550@kollektor.fi

Mikäli verkkolaskujen lähetys ei ole mahdollista, pyydämme lähettämään paperiset laskut alla olevan linkin ohjeen mukaisesti.

Laskutusosoitteet NPG

© 2018 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design