NPG lanseerasi ravintolamaailman mullistavan digipalvelun

NPG lanseerasi  ravintolamaailman mullistavan digipalvelun

Suomen tunnetuin yökerhoketju Night People Group Oy (NPG) ja massatapahtumista jonottomia tekevä Yonoton Oy ovat tänään lanseeranneet yhteistyössä uuden ravintolakentän mullistavan mobiilipalvelun, Night Liten.

Night Liten kautta asiakkaat pääsevät hyödyntämään saumattomasti digitaalisuutta osana ravintola- ja yökerhoelämyksiä. Uusi palvelu parantaa merkittävästi kuluttajakokemusta ja sujuvoittaa ravintola-asiakkaiden arkea.

Night Lite -applikaatiolla Sinä olet yöelämän suurvisiiri. Applikaation kautta saat etuja ja palveluita kaikissa suosikkipaikoissasi: kanta-asiakasjäsenyys, edut, tapahtumat – yöelämä taskussasi. Night Liten avulla teet itsestäsi haluttua seuraa!

Halutessasi voit päivittää jäsenyytesi Shine-tasolle, jolla saat kaikissa suosikkiyökerhoissasi 15% alennusta normaalihintaisista juomatuotteista. Night Lite yhdistyy maksukorttiisi ja Shine-jäsenyyden maksu tapahtuu taustalla, joka tekee jäsenyydestä vaivatonta.

Night Litessa on mukana 15 baaria ja yökerhoa Helsingissä, Kajaanissa, Lappeenrannassa, Lahdessa ja Valkeakoskella.

Tänään lanseerattu versio Night Litesta on vasta alkusoittoa.  Applikaatioon lisätään vaiheittain toiminnallisuuksia ja syksyyn mennessä asiakkaan on käytännössä mahdollista hoitaa ravintola-asiointi digitaalisesti ilman lompakkoa ja turhaa jonottamista.

Uusi teknologia ei ole uhka vaan suuri mahdollisuus yökerholiiketoiminnalle. Yksikkömme ovat aina pyrkineet olemaan tässä kärjen joukossa. Night Lite tulee jatkossa mahdollistamaan meille täysin uusia ansaintamalleja ja tarjoamaan asiakkaille entistä parempia elämyksiä ja kohtaamisia niin yökerhoissamme kuin niiden ulkopuolelle. toteaa NPG:n toimitusjohtaja Antti Raunio.

Lataa applikaatio nyt App Storesta tai Google Playstä.

*** Night People Group on suomalainen ravintola-alan yritys, joka on perustettu vuonna 2011. Yhtiöllä on 15 ravintolaa ympäri Suomea. NPG tarjoaa maamme parhaita yökerho- ja ravintolaelämyksiä, turvallisia ja viihtyisiä vapaa-ajanviettoympäristöjä sekä mahdollisuuksia tavata uusia ihmisiä. Ravintoloitamme on mm. legendaarinen Helsingin Kaivohuone, Apollo Live Club, sekä lajinsa viimeinen Onnela joka sijaitsee Kajaanissa.

Night People Groupilla on palveluksessaan suoraan ja välillisesti 1000 työntekijää, ja yrityksen ravintoloissa vierailee vuosittain reilu miljoona ihmistä. ***

 

Mediapaketti:

https://www.dropbox.com/sh/wk49vqlu0rduqqt/AAA5SH9UxZ4wSSRT7n2r6fTVa?dl=0

 

Yhteystiedot:

Antti Raunio, toimitusjohtaja, NPG

+358 40 563 9969

antti.raunio@npg.fi

www.npg.fi

 

Teemu Karenius, toimitusjohtaja, Yonoton Oy

+358 40 506 7541

teemu.karenius@yonoton.com

www.yonoton.com

Apollo Halloween Viikonloppu

Halloweenia vietetään Apollossa koko talon voimin 30.10. perjantaina ja 31.10. lauantaina. Street Barin…

Lue lisää

Giggling Marlin: Grand Opening Weekend

Lappeenrannan Gemmissä juhlitaan avajaisia isosti lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna! PERJANTAINA 2.10. / Livenä ASTE…

Lue lisää
© 2020 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design