Oudoimmat yökerholöytötavarat

Ravintolahenkilökunta on tottunut löytämään asiakkaiden hävittämiä tai unohtamia tavaroita ovien mennessä kiinni, samalla kun viimeiset juhlijat suuntaavat taxitolpalle. Narikkaan jääneet takit, neuleet ja sateenvarjot ovat arkipäivää samoin kuin lattialle tippuneet avaimet, lompakot ja luottokortit. Mutta välillä juhlijoiden jäljiltä löytyy tavaroita, jotka hämmästyttävät jopa alan ammattilaisia!

Kysyimme eri yökerhojen päälliköiltä mitkä ovat oudoimpia tavaroita mitä he ovat löytäneet ravintolastaan bileillan jäljiltä. Tässä tulee oudoimmat yökerholöytötavarat:

32-tuumainen tv
Listamme ehkä yksi erikoisimmista tavaroista mitä baarista on löytynyt illan jäljiltä. Omistajaa ei koskaan löytynyt, emmekä saaneet vastausta kysymykseen miksi TV oli ylipäätänsä tuotu baariin.

Kaukosäädin
Ehkä saman henkilön jäljiltä, joka oli unohtanut telkkarinsa. Tosin kaukosäädin löytyi eri yökerhosta kuin tv.

Korkokenkä
Kengän tiputtanutta Tuhkimoa ei koskaan löytynyt. Toivottavasti mukana oli pari mukavempia kenkiä tai edessä oli ikävä kotimatka.

Kainalosauva
Illan aikana oli tapahtunut selvästi ihmeparantuminen kun sauvalle ei ollut enää tarvetta. Pisteet myös tälle himobilettäjälle, jota ei pienet kolhut pitäneet poissa tanssilattialta.

Kahvinkeitin
Rakastatko oikeasti kahvia jos et ole ottanut omaa keitintä mukaan baariin? Ehkä tarkoituksena oli keittää muutama kuppi, jotta jaksaa pilkkuun asti. Aamukahvit taisi ikävä kyllä jäädä keittämättä.

Miesten boxerit
Löytyivät miesten vessan lattialta, mikä tavallaan onkin loogisin paikka josta miesten boxereita voisi löytyä. Mutta silti ilmaan jää leijailemaan monta kysymystä…

Pumpattava Barbara
Löydetty myös vessasta. Ehkä illan aikana on löytynyt mielekkäämpää seuraa ja tämä on tarkoituksella jätetty jälkeen. Good for him!

Jos sinulta häviää jotain baarireissulla, ole yhteydessä ravintolaan. Löydät ravintolan yhteystiedot kätevästi Night Lite -sovelluksesta sekä numeron löytötavarapalveluun, jota ravintola käyttää. Ravintolat eivät säilytä hävinneitä tavaroita, vaan ne siirtyvät löytötavaratoimistoille. Tarkista siis milloin kadonneet tavarat siirtyvät eteenpäin ja ole löytötavaratoimistoon yhteydessä.

Lue myös:

Lista epäonnistuneeseen iltaan

 

LATAA NIGHT LITE -SOVELLUS PUHELIMEESI TÄSTÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa applikaatio

Nite Lite -applikaatiolla olet yöelämän suurvisiiri. Applikaation kautta saat etuja ja palveluita kaikissa suosikkipaikoissasi: kanta-asiakasjäsenyys, edut, tapahtumat – yöelämä taskussasi. Night Liten avulla teet itsestäsi haluttua seuraa. Lataa ja varmista, lähimmästä sovelluskaupasta!

Google Play Appstore

Tilaa Night Lite -blogi

Night Lite -blogia seuraamalla saat hyödyllistä tietoa yöelämästä.

© 2021 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design