Onnistunut Baari-ilta #Yöelämä Hacks 2

On taas aika jakaa lisää vinkkejä kuinka viettää onnistunut baari-ilta! Yöelämä Hacksien ensimmäisessä osassa kerroimme, kuinka välttyä turhalta jonottamiselta yökerhoon ja kuinka saada nopeammin juomia baaritiskillä. Koko kirjoituksen voit lukea täältä. Ja eiköhän sitten jaeta lisää yöelämä hackseja!

Taksi
Baari-illan jälkeiset taksijonot ovat varmasti tuttu näky monelle. Taksin voi kuitenkin saada yllättävän nopeasti kotimatkalta, kun on hetken kävellyt poispäin kaupungin keskustasta ja kiireisimmiltä taksitolpilta. Aamuyöllä keskustaan ajavat taksit ovat usein menossa takaisin taksitolpille, joten jos näet valon palavan taksin katolla, on se vapaana. Käsi ilmaan ja sinulla on mahdollisuus saada pirssi alle lennosta, nopeammin kuin tolpalla odottamalla.

Taksilla on omia puhelin-sovelluksia, kuten Valopilkku tai Taksi Helsinki, joiden avulla voit tilata taksin haluamaasi paikkaan ja aikaan. Tilaamalla taksin sovelluksella saat myös arvioidun saapumisajan ja voit seurata taksin saapumista puhelimella. Nyt voit taksia odottaessa käydä hakemassa grilliltä ruokaa kotimatkalle.

Hävinneet Tavarat
Paras keino välttyä tavaroiden häviämiseltä on juoda maltillisesti ja pitää tavarat itsellään. Night Lite -sovelluksella on myös mahdollista tilata ja maksaa juomia baarissa. Maksaminen onnistuu sovellukseen tallentamallasi pankkikortilla tai AfterPaylla, joka tarjoaa 14 päivää korotonta maksuaikaa. Näin voit pitää pankkikortin turvassa lompakon uumenissa koko illan ajan.

Jos jotain kuitenkin häviää, kannattaa käydä ravintolan nettisivuilla ja etsiä kohta, jossa kerrotaan löytötavaroista. Ravintolat eivät säilytä hävinneitä tavaroita, vaan ne siirtyvät löytötavaratoimistoille yleensä kerran viikossa. Tarkista siis milloin kadonneet tavarat siirtyvät eteenpäin ja ole löytötavarapalveluun yhteydessä. 

Lue myös Yöelämä Hacksien ensimmäinen osa: Onnistunut Baari-ilta #Yöelämä Hacks

Onnistunut Baari-ilta #Yöelämä Hacks

Lataa Night Lite -sovellus puhelimeesi tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa applikaatio

Nite Lite -applikaatiolla olet yöelämän suurvisiiri. Applikaation kautta saat etuja ja palveluita kaikissa suosikkipaikoissasi: kanta-asiakasjäsenyys, edut, tapahtumat – yöelämä taskussasi. Night Liten avulla teet itsestäsi haluttua seuraa. Lataa ja varmista, lähimmästä sovelluskaupasta!

Google Play Appstore

Tilaa Night Lite -blogi

Night Lite -blogia seuraamalla saat hyödyllistä tietoa yöelämästä.

© 2021 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design