Onnistunut Baari-ilta #Yöelämä Hacks

Kuinka viettää onnistunut baari-ilta? Klubeilla ja baareissa käyminen ei ole aina niin helppoa kuin saattaa kuvitella. Pitkä jonotus ulkona voi lannistaa innokastakin bilettäjää ja sisällä huomaat että jonotus jatkuu baaritiskillä janon yltyessä. Onneksi hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen! On olemassa keinoja joilla voit helpottaa iltaasi, me kutsumme näitä keinoja yöelämä hackseiksi.

Lyhyempi jonotus
Tule ajoissa paikalle välttyäksesi jonolta. Aikaisin saapuminen ei ole häpeä, vaan keino hyötyä monella eri tapaa. Onnistunut ilta syntyy kun ehdit varata seurueellesi parhaan paikan ja käydä kertomassa DJ:lle illan biisitoiveesi. Monissa baareissa on Happy Hour ensimmäisten tuntien ajan joten pääset myös nauttimaan edullisista juomista kun saavut ajoissa paikalle. 

Jos kuitenkin haluat tulla paikalle vasta myöhemmin on sinulla mahdollisuus välttyä jonottamiselta varaamalla itsellesi ja seurueellesi oma pöytä. Useissa yökerhoissa on oma, paljon lyhyempi, jono pöytävarauksen tehneille asiakkaille. Samasta “VIP” jonosta pääsevät nimilistalla olevat asiakkaat. Nimilistasta ja pöytävarauksista voit tiedustella ravintolan nettisivuilta. 

Nopeammat juomat
Juomien tilaamisessa voi mennä hermostuttavankin pitkään ja välillä tuntuu että juuri tiskille saapunutta henkilöä palvellaan sinua ennen. Baarimikoilla on kuitenkin käytössä systeemi, jonka mukaan he palvelevat asiakkaita. Jos seuraat hetken sivusta huomaat että tilaukset otetaan järjestyksessä oikealta vasemmalle tai vasemmalta oikealle. Kun olet hetken tarkkailtuasi saanut selville baarimikon palvelujärjestyksen osaat sijoittua oikeaan kohtaan tiskillä.

Night Lite -sovelluksella pystyt nyt tilaamaan juomia jo ennen baaritiskille saapumista. Maksaminen onnistuu sovelluksen kautta joko heti, tai 14 päivän maksuajalla. Näin voit säästää huomattavasti aikaa baaritiskillä! Maksuttoman Night Lite -sovelluksen pystyt lataamaan linkistä blogin alaosasta. Lisää uudesta maksuominaisuudesta voit lukea tiedotteestamme.Yöelämä Hacksien seuraavassa osassa kerromme kuinka voit saada taksin nopeammin baari-illan jälkeen ja miten toimia jos olet hävittänyt omaisuuttasi yökerhoon. Toivottavasti näistä vinkeistä on apua, ja onnistuneita baari-iltoja kaikille!

Lue myös Yöelämä Hacksien toinen osa: Onnistunut Baari-ilta #Yöelämä Hacks 2

Onnistunut Baari-ilta #Yöelämä Hacks 2

Lataa Night Lite -sovellus puhelimeesi tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa applikaatio

Nite Lite -applikaatiolla olet yöelämän suurvisiiri. Applikaation kautta saat etuja ja palveluita kaikissa suosikkipaikoissasi: kanta-asiakasjäsenyys, edut, tapahtumat – yöelämä taskussasi. Night Liten avulla teet itsestäsi haluttua seuraa. Lataa ja varmista, lähimmästä sovelluskaupasta!

Google Play Appstore

Tilaa Night Lite -blogi

Night Lite -blogia seuraamalla saat hyödyllistä tietoa yöelämästä.

© 2021 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design