Miksi juhlia arkena?

Yleinen mielikuva on että juhliminen kuuluu jättää viikonloppuun ja arkena tehdään muita asioita. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö arkisin pystyisi lähteä juhlimaan ja pitämään hauskaa.  Viikolla juhlimisella on myös paljon hyviä puolia. Juomatarjoukset, koko illan kestävät happy hourit sekä ilmaiset sisäänpääsyt yökerhoihin ovat arjen helmiä. Arkena juhliminen onkin usein edullisempaa kuin viikonloppuna! Tässä esimerkkejä miksi arkena juhliminen on kannattavaa!

Arkena voit onnistua säästämään ravintolan ovella sisäänpääsymaksun verran. Useat yökerhot, jotka myyvät viikonloppuisin lippuja ovat täysin ilmaisia arkena. Lippurahan voi käyttää vaikka pariin drinkkiin baaritiskillä. Night Liten “Tapahtumat” -osiosta pystyt kätevästi tarkistamaan ravintoloiden ohjelman ja infot kuten sisäänpääsymaksun. Sovelluksen avulla löydät itsellesi parhaat bileet niin arkena kuin myös viikonloppuna.

Juomatarjoukset ovat arkena yleensä parempia kuin viikonloppuisin. Ravintolat houkuttelevat juhlijoita paikalle juomatarjouksilla ja pidempään kestävillä happy houreilla. Useat tarjoukset, jotka ovat voimassa keskellä viikkoa eivät edes ole voimassa viikonloppuisin. Jos et siis pääse viikonloppuisin juhlimaan ei kannata olla harmissaan, lähde ulos keskellä arkea ja vietät todennäköisesti edullisemman illan!

Viikolla on luonnollisesti vähemmän ihmisiä liikkeellä kuin viikonloppuisin. Ravintoloissa on hiukan rauhallisempaa, eikä tanssilattialla tarvitse edetä kyynerpäätaktiikalla. Pystyt myös helpommin tutustumaan uusiin ihmisiin hiukan väljemmässä baarissa. Illan jälkeen taksinkin saaminen onnistuu huomattavasti nopeammin kuin viikonloppuna.


Katso myös vinkit muuttuneesta taksilaista:

4 vinkkiä uudesta taksilaista

LATAA NIGHT LITE -SOVELLUS PUHELIMEESI TÄSTÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa applikaatio

Nite Lite -applikaatiolla olet yöelämän suurvisiiri. Applikaation kautta saat etuja ja palveluita kaikissa suosikkipaikoissasi: kanta-asiakasjäsenyys, edut, tapahtumat – yöelämä taskussasi. Night Liten avulla teet itsestäsi haluttua seuraa. Lataa ja varmista, lähimmästä sovelluskaupasta!

Google Play Appstore

Tilaa Night Lite -blogi

Night Lite -blogia seuraamalla saat hyödyllistä tietoa yöelämästä.

© 2021 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design