Lista epäonnistuneeseen iltaan

Toivomme että jokainen baari-ilta olisi onnistunut ja pelkästään positiivisia kokemuksia täynnä. Jotta sinun iltasi onnistuisivat mahdollisimman usein kokosimme varoittavan listan, jossa on 10 asiaa jotka voivat johtaa epäonnistuneeseen baari-iltaan.

Älä lataa puhelinta
-Ehkä yksi ikävimmistä asioista mitä voi tapahtua on sammunut puhelin. Verenpaine kasvaa ja kämmenet hikoavat jokaisen uuden muistutuksen myötä, 20% jäljellä, 10% jäljellä… On lähes mahdotonta enää keskittyä pitämään hauskaa kun mielessä pyörii keinoja saada lisää virtaa puhelimeen. Muista aina ladata puhelin ennen viihteelle lähtöä!

Juo liian kovat pohjat
-Minuuttikaljat ja shottirallit ovat pilanneet lukuisia potentiaalisia bile-iltoja ennen kuin ne ovat päässeet edes alkamaan. Muista että tärkeintä ei ole nopea aloitus vaan vahva lopetus!

Yli- tai alipukeudu
-Kun vaatetus ja paikka jonne olet tullut iltaa viettämään eivät kohtaa on tuloksena yleensä kiusallinen fiilis. “Väärä” vaatetus tuskin muita paikallaolijoita häiritsee yhtä paljon kuin itseäsi, vaikka saatatkin saada muutaman oudon katseen.

Tarjoa kierros tuntemattomille
-Baarissa tulee usein tehtyä uusia tuttavuuksia. Harvoin on kuitenkin hyvä idea (omalta kannaltasi) lähteä tarjoamaan jokaiselle uudelle tuttavuudelle kierrosta. Erityisesti se harmittaa seuraavana päivänä kun surffailet nettipankissa.

Juo muiden tarjoamia juomia
-Vaikka tämä onkin Suomessa harvinaista on silti hyvä muistaa että et voi tietää onko juoman tarjoaja laittanut jotain drinkkiisi. Helpoimmalla pääset kun tilaat itse omat juomasi.

Suututa ystävät/puoliso
-Koita hallita tunteesi kun olet nauttinut alkoholia, mitättömät asiat voivat tuntua suurilta tai olet itse voinut käsittää jotain väärin. Keskustele asioista kun olette molemmat selvinpäin.

Hukkaa narikkalappu
-Ei narikkalappua, ei tavaroita narikasta. Kannattaa laittaa narikkalappu aina samaan paikkaan, jonka helposti löydät vaikka olisitkin vähän syvemmissä vesissä. Toki narikkahenkilökunta koittaa palvella myös lappunsa hukanneita, mutta yleensä tämä on vasta kun muut asiakkaat ovat hakeneet tavaransa.

Hukkaa puhelin/muuta omaisuutta
-Narikkalapun tapaan kannattaa pitää huoli omaisuudestaan. Humalassa tavarat häviävät helpommin ja on niitä erittäin epämukavaa seuraavana päivänä lähteä kyselemään yökerhosta.

Nukahda bussiin/junaan
-Silmiä ei kannata lepuuttaa, ei edes “pikku hetkeä” kun istut junassa tai bussissa matkalla kotiin (ellei pääteasema ole sinun pysäkkisi). Jos välttämättä on saatava torkahtaa laita herätys puhelimeesi. Huom. myös tämä keino on todettu toimimattomaksi, joten emme suosittele sitä.

Älä juo/syö ennen nukkumaanmenoa
-Aina ei tee mieli syödä kun pääset baari-illan jälkeen kotiin, mutta lasillinen vettä (tai kaksi) on hyvä keino ehkäistä huonoa oloa seuraavana aamuna.

Lue myös 5 yleistä yökerhomokaa joita ei kannata tehdä baarissa!

5 yökerhomokaa – Älä tee näitä baarissa

LATAA NIGHT LITE -SOVELLUS PUHELIMEESI TÄSTÄ!
1 kommentti
  • Marjo Saari

    Kävin kysymässä Linnosta aukioloaikoja ja sisäänpääsymaksuja lauantaina 29.12. Vastattiin että on auki normaalisti klo 4:30 asti. Tulimme baariin n klo 3:30 jolloin ihmiset oli laitettu kotiin koska henkikunta oli päättänyt laittaa baariin kiinni ja kysymykseen miksi aiemmin annettiin väärä informaatiota vastattiin hyvin töykeästi “olisitte tullut silloin kun täällä oli ihmisiä”. Kävimme siis tiedustelemassa asiaa n klo 1,jolloin karaoke puolella oli kolme ihmistä ja bile puolella viisi ihmistä. Baariin tullessamme ihmisiä tuli ulos lähemmäs parikymmentä ja sisällä oli vielä paljon porukkaa. Mietityttää vaan että onko oikein kohdella maksavia asiakkaita näin ja kannattaisiko asiakaspalveluun panostaa enemmän ja jättää sisäänpääsymaksut pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa applikaatio

Nite Lite -applikaatiolla olet yöelämän suurvisiiri. Applikaation kautta saat etuja ja palveluita kaikissa suosikkipaikoissasi: kanta-asiakasjäsenyys, edut, tapahtumat – yöelämä taskussasi. Night Liten avulla teet itsestäsi haluttua seuraa. Lataa ja varmista, lähimmästä sovelluskaupasta!

Google Play Appstore

Tilaa Night Lite -blogi

Night Lite -blogia seuraamalla saat hyödyllistä tietoa yöelämästä.

© 2021 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design