Juomapelit: King’s Cup

King’s Cup eli Kuninkaan Kuppi on viihdyttävä juomapeli, jota voi pelata isommallakin porukalla. Peli soveltuu erityisen hyvin etkoille, jossa on paljon toisilleen tuntemattomia ihmisiä. Pelin kautta on helppo tutustua muihin ja samalla pääset hyvään bilefiilikseen!

Tarvitset:
-1kpl iso muki/tuoppi
-korttipakka (isommat ryhmät voivat pelata useammalla korttipakalla)
-vähintään 2 pelaajaa
-juotavaa

Pelin aloitus:
Levitä korttipakka kuvapuoli alaspäin mukin ympärille. Nuorin pelaaja nostaa ensimmäisen kortin ja toimii nostamansa kortin säännön mukaisesti. Kun sääntö on suoritettu on seuraavan pelaajan vuoro nostaa kortti.

Korttien säännöt:
2 – Anna huikka
Määrää huikka toiselle pelaajalle.

3 – Ota huikka
Ota itse huikka.

4 – Naiset
Kaikki naiset juovat yhden huikan.

5 – En ole koskaan
Pelaajat nostavat kolme sormea pystyyn ja kortin saanut pelaaja aloittaa kierroksen kertomalla mitä hän ei ole koskaan tehnyt (esim. en ole koskaan käynyt sinkkubileissä). Pelaajat jotka ovat käyneet sinkkubileissä joutuvat laskemaan yhden sormen alas. Tämän jälkeen on seuraavan pelaajan vuoro kertoa mitä hän ei ole koskaan tehnyt. Tämä jatkuu kunnes joltain pelaajista lopuu sormet kesken. Tämä pelaaja/pelaajat joutuvat ottamaan huikan.

6 – Miehet
Kaikki miehet juovat yhden huikan.

7 – Taivas
Pelaajat nostavat kädet ylös mahdollisimman nopeasti nähtyään kortin, hitain pelaaja ottaa yhden huikan.

8 – Kaveri
Valitse itsellesi kaveri joka juo aina kun sinä juot. Kavereita voi olla useampia kuin yksi pelin aikana.

9 – Riimi
Kortin nostanut sanoo sanan  ja seuraavan pelaajan pitää keksiä mahdollisimman nopeasti sana joka rimmaa tämän kanssa. Tämä jatkuu kunnes joku ei keksi rimmaavaa sanaa tarpeeksi nopeasti tai mokaa riimin sanomalla sanan joka ei rimmaa, on jo sanottu tai ei ole oikea sana (kuulostaa hullulta mutta näin käy yllättävät usein). Häviäjä ottaa yhden huikan.

10 – Kategoriat
Kortin nostanut päättää kategorian, esim. elokuvat, automerkit, värit jne. jonka jälkeen muiden pitää keksiä kategoriaan liittyviä sanoja vuorollaan. Jos joku ei vuorollaan keksi kategoriaan liittyvää sanaa tarpeeksi nopeasti, joutuu hän ottamaan huikan. Kortin nostanut pelaaja sanoo ensimmäisen kategoriaan liittyvän sanan, jonka jälkeen liikutaan pelaajasta toiseen myötäpäivään.

J – Sääntö
Kortin nostanut pelaaja saa keksiä säännön jota muiden on noudatettava rangaistuksen uhalla (rangaistu voi olla esim. yksi huikka). Sääntö pysyy pelissä niin kauan kunnes joku muu nostaa jätkän ja sanoo tilalle uuden säännön. Peliä voi pelata myös niin että säännöt pysyvät mukana koko pelin. Tässä muutama esimerkki säännöistä: juoda saa vain vasemmalla kädellä, huikat pitää ottaa silmät kiinni, hymyillä/nauraa ei saa niin että hampaat näkyvät, valitse pelaaja jota ei saa katsoa silmiin.

Q – Kysymysmestari
Kortin nostaneesta tulee kysymysmestari. Jos joku vastaa kysymysmestarin kysymykseen muuten kuin toisella kysymyksellä joutuu hän juoda yhden huikan. Kysymysmestari on voimassa niin kauan kunnes jostain muusta tulee kysymysmestari.

K – Kuningas
Kaada juomastasi Kuninkaan keskimukiin. Viimeisen kunkinkaan nostanut joutuu juoda keskimukin tyhjäksi ja peli loppuu.

A – Vesiputous
Vesiputous lienee kaikille tuttu. Kortin saanut pelaaja alkaa juomaan jolloin kaikki aloittavat juomisen. Kun vesiputouksen aloittanut pelaaja lopettaa saa hänen vierellään oleva pelaaja lopettaa juomisen, ja kun tämä pelaaja lopettaa juomisen saa hänen vierellään oleva pelaaja lopettaa juomisen, jne. Kierto menee myötäpäivään.

Pelin lopetus:
Peli loppuu kun neljäs kuningas nostetaan ja kortin nostanut pelaaja juo Kuninkaan Kupin tyhjäksi.

Lue myös ohjeet ja lisäsäännöt suosittuun juomapeliin, Beer Pongiin:

Juomapelit: Beer Pong

Etkojen jälkeen löydät parhaat bileet Night Liten Tapahtumat -välilehdestä. Sovelluksen voit ladata täysin ilmaiseksi sovelluskaupastasi.

LATAA NIGHT LITE -SOVELLUS PUHELIMEESI TÄSTÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa applikaatio

Nite Lite -applikaatiolla olet yöelämän suurvisiiri. Applikaation kautta saat etuja ja palveluita kaikissa suosikkipaikoissasi: kanta-asiakasjäsenyys, edut, tapahtumat – yöelämä taskussasi. Night Liten avulla teet itsestäsi haluttua seuraa. Lataa ja varmista, lähimmästä sovelluskaupasta!

Google Play Appstore

Tilaa Night Lite -blogi

Night Lite -blogia seuraamalla saat hyödyllistä tietoa yöelämästä.

© 2021 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design