Kuinka päästä jonon ohi baariin?

Kukaan meistä tuskin tykkää jonottamisesta vaikka usein suomalainen yhdistetäänkin jonottamiseen. Pitkä jono yökerhoon on toki parempi kuin ei jonoa ollenkaan, sillä se kertoo hyvistä bileistä. Haluaisitko kokeilla vaihteeksi jonottamisen sijaan sisäänpääsyä VIP-jonosta? Kokosimme tähän blogiin muutaman keinon kuinka voit päästä niin sanotusti “jonon ohi” baariin.

1. Pöytävaraus
Tekemällä pöytävarauksen säästät aikaa ja rahaa yökerhon ovella. Pöytävarauksen tehneet pääsevät seurueensa kanssa sisään VIP-jonosta, monesti vielä ilman sisäänpääsymaksua. Pöytävarauksen haluamaasi yökerhoon voit tehdä ravintolan sivuilta: https://npg.fi/ravintolat/

2. Nimilista
Samasta VIP-jonosta pöytäseurueiden lisäksi pääsevät nimilistalla olevat asiakkaat. Nimilistasta voit tiedutella promoottoreilta, jotka mainostavat ravintolaa tai tiettyä bileiltaa omissa somekanavissaan. Isompien tapahtumien, messujen tai konserttien asiakkaat voivat myös olla nimilistalla ennalta sovittuun yökerhoon. Kannattaa siis kysyä tapahtuman järjestäjiltä ovatko he sopineet virallisia jatkoja mihinkään yökerhoon.

3. Night Lite VIP-liput
Varmin keino päästä jonon ohi on ostaa Night Litesta VIP-lippu. Lippuja myydään aina rajoitettu erä joten nopeat syövät hitaat! Huomioithan että VIP-lippuja ei välttämättä ole myynnissä kaikissa sovelluksen ravintoloissa, eikä välttämättä jokaiselle illalle. Ohjeet lipun ostamiseen Night Litella voit katsoa alta tai täältä.

BONUS:
Tule ajoissa paikalle välttyäksesi jonolta. Aikaisin saapuminen ei ole häpeä, vaan keino hyötyä monella eri tapaa. Onnistunut ilta syntyy kun ehdit varata seurueellesi parhaan paikan ja käydä kertomassa DJ:lle illan biisitoiveesi. Monissa baareissa on Happy Hour ensimmäisten tuntien ajan, joten pääset myös nauttimaan edullisista juomista kun saavut ajoissa paikalle.

Vauhtia etkoille saat näillä juomapeleillä:

Juomapelit: 3 Helppoa Juomapeliä

Lataa Night Lite -sovellus puhelimeesi tästä!
6 740 kommenttia