7 vinkkiä uuden ihmisen kohtaamiseen

Jännittääkö uuden ihmisen kohtaaminen yökerhossa? Etkö tiedä mitä sanoisit keskustelun aloittamiseksi? Tässä kirjoituksessa kerromme vinkkejä kuinka kohdata uusi ihminen yökerhossa. Oli kyse sitten uusien ystävien löytämisestä tai kumppanin pokaamisesta, nämä vinkit auttavat sinua aloittamaan keskustelun ja pitämään asiat mielenkiintoisina.

1. Riko jää
Kenties vaikein asia uuden ihmisen kohtaamisessa on “jään rikkominen” eli keskustelun aloittaminen. Älä kuitenkaan mieti liikaa tai ota asiasta turhaa stressiä. Itseluottamus on valttia kun tapaat uusia ihmisiä. Tee aloite!

Keskustelua ei tarvitse aina aloittaa viekkaalla iskulauseella vaan yksinkertainen “Miten menee?/Mikä sai sinut tulemaan paikalle?” riittää yleensä vallan mainiosti. Jos kuitenkin haluat käyttää jotain uutta lähestymistapaa voit kysyä toisen suosikkidrinkkiä ja tilata ne teille molemmille. Pitkästä jonosta valittaminen tai hauskasti tanssivan bilettäjän fiilistely voivat myös toimia hauskoina jään rikkojina.

2. Kohtelias esittely
Esittele itsesi ja muista katsoa toista silmiin. Tämä luo luottamusta, ja osoittaa että olet aidosti kiinnostunut uuden ihmisen tapaamisesta. Hymyileminen ei myöskään ole pahitteeksi!

3. Paina nimi mieleen
Kun uusi henkilö kertoo nimensä, toista se päässäsi useaan kertaan ja etsi henkilöstä mieleenpainuva piirre ja yhdistä se nimeen (esim. ruskeasilmäinen Antti). Tämä auttaa sinua muistamaan nimen paremmin! Muista myös käytä uutta nimeä heti pariin otteeseen, esim. “No Antti, missä sinä aloittelit ennen kuin tulit tänne?”

4. Kysy kysymyksiä
Kysymällä kysymyksiä asioista, joista olet itse kiinnostunut näet onko teillä samoja kiinnostuksenkohteita. Kysymykset myös osoittavat että haluat oppia jotain juuri tapaamastasi ihmisestä. Älä kuitenkaan kysy liian henkilökohtaisia kysymyksiä tai tenttaa toista. Kysymykset harrastuksista tai musiikkimausta ovat hyvä tapa aloittaa mukava jutustelu.

5. Anna kehuja
Kehut ovat kohtelias tapa aloittaa keskustelu. Toisen kenkien, kellon tai kampauksen kehuminen on helppo tapa osoittaa että teillä on samanlainen maku muodin suhteen. Älä kuitenkaan latele kymmeniä yliampuvia ylistyksiä toisesta, sillä tämä alkaa käydä kiusalliseksi eikä ole enää uskottavaa.

6. Älä juo liikaa
Kenties tärkein vinkki uuden ihmisen kohtaamiseen on olla oma itsensä. Muutama drinkki voi positiivisesti nostattaa itseluottamusta, mutta älä kuitenkaan vedä överiksi. Tuskin kukaan haluaa jutella humalassa olevan, täysin tuntemattoman, ihmisen kanssa. Muista, että ensivaikutelman voit tehdä vain kerran!

7. Night Lite avuksi
Keskustelu on helppo aloittaa Night Lite -aiheisella kysymyksellä jonossa tai baarissa: “Tiesitkö, että tänään pääset ilmaiseksi sisään Night Litessa olevalla kupongilla” tai “Oletko nähnyt tämän etukupongin Night Litessa?” Jos henkilö ei sovelluksesta tiedä etukäteen, on sinulla nyt mahdollisuus näyttää juuri tapaamallesi ihmiselle kuinka hän voi säästää rahaa yökerhoissa. Night Liten etukuponkeja voit myös lähettää henkilöille kenellä ei vielä sovellusta olisikaan. Olemalla avuksi teet parhaan ensivaikutelman itsestäsi!


Katso myös yleiset baarimokat:

5 yökerhomokaa – Älä tee näitä baarissa

Lataa Night Lite -sovellus puhelimeesi tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa applikaatio

Nite Lite -applikaatiolla olet yöelämän suurvisiiri. Applikaation kautta saat etuja ja palveluita kaikissa suosikkipaikoissasi: kanta-asiakasjäsenyys, edut, tapahtumat – yöelämä taskussasi. Night Liten avulla teet itsestäsi haluttua seuraa. Lataa ja varmista, lähimmästä sovelluskaupasta!

Google Play Appstore

Tilaa Night Lite -blogi

Night Lite -blogia seuraamalla saat hyödyllistä tietoa yöelämästä.

© 2021 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design