6 Terveellisempää Drinkkiä

Auringon paistaessa ja lumien sulaessa sitä tajuaa, että rantakelit ovat vain muutaman hassun kuukauden päässä. Jos omaan kroppaan haluaa vielä tehdä viimehetken muutoksia tai muuten vain juoda terveellisempiä drinkkejä, haluamme ojentaa auttavan kätemme. Esittelyssä onkin kuusi vähäkalorista drinkkiä, joita voit paremmalla omatunnolla nauttia ennen rantakelejä, mausta tinkimättä!

Vodka Sooda
Ehkä se perinteisin ja tunnetuin “diettaus” drinkki on ehdottomasti vodka sooda. Vodkaa, päälle sooda vettä ja kevyt puristus limeä tai sitruunaa ja sinulla on vähäkaloristen drinkkien kuningas kädessä. Jos haluat lisää makua vodka soodaasi voit kokeilla maustettua vodkaa perinteisen vodkan sijaan.

Ainekset:
-Vodka
-Soodavesi
-Limeä/Sitruunaa
n. 90 kaloria

Americano
Italiassa amerikkalaisilta turisteilta aikanaan nimensä saanut americano on yksi parhaita drinkkejä mitä voit baaritiskiltä tilata. Kaloreita tässä drinkissä on puolet vähemmän kuin tuopillisessa siideriä. Camparia, makeaa Vermuttia ja kaloritonta soodavettä, tätä makua on vaikea päihittää!

Ainekset:
-Campari
-Makea vermut
-Soodavesi
-Appelsiini viipale
n. 130 kaloria

Gin Rickey
Gin & Tonic on monien suosima drinkki joka toimii myös terveellisempänä drinkkivaihtoehtona. Jos kuitenkin haluat karsia pois ylimääräiset kalorit Gin & Tonicista, kokeile sitruksista Gin Rickeytä. Tässä drinkissä tonic-vesi on korvattu vähäkalorisemmalla soodavedellä ja lopputuloksena on virkistävä makuelämys joka ei turvota vyötäröllä.

Ainekset:
-Gin
-Soodavesi
-Limeä
n. 100 kaloria

Negroni
Tämän Italiasta lähtöisin olevan drinkin on sanottu olevan terästetty versio Americanosta, soodavesi on korvattu ginillä. Negroni sisältää yhtä suuren määrän giniä, camparia ja makeaa vermuttia, mikä tekee siitä oivan vaihtoehdon sokeristen shottien tilalle. Tässä drinkissä ei ole turhia kaloreita ja kitkerä maku kehottaa rauhalliseen nautiskeluun.

Ainekset:
-Gin
-Campari
-Makea vermut
-Appelsiini viipale
n. 150 kaloria

Spritzer
Spritzer sisältää kolme osaa valkoviiniä ja yhden osan sooda vettä. Soodavesi tekee viinistä raikkaamman ja Spritzer sopiikin erinomaiseksi janon sammuttajaksi kuumille kesäpäiville. Kuiva valkoviini sisältää vähemmän kaloreita kuin makeat, mikä kannattaa pitää mielessä jos haluat drinkistä mahdollisimman kevyen. Spritzeriä voit piristää murskaamalla lasin pohjalle marjoja tai puristamalla sekaan sitruunaa tai limeä.

Ainekset:
-Kuiva valkoviini
-Soodavesi
n. 90 kaloria

Mimosa
Teille ketkä rakastavat kuohuvaa on Mimosa oiva terveellinen drinkkivaihtoehto. Eri tutkimukset ovat osoittaneet että lasi shamppanjaa voi olla jopa hyväksi terveydelle, ja kun sekaan laittaa vielä appelsiinimehua ei lopputulos voi olla pahaksi! Kuten valkoviineissä, kuivemmat shamppanjat sisältävät vähemmän kaloreita kuin makeat.


Ainekset:
-Kuohuviini
-Appelsiinimehu
n. 100 kaloria

Tilaamalla juomia Night Lite -sovelluksen kautta näet eri tuotteiden ravintosisällöt. Tämä auttaa huomattavasti siinä, jos haluat pitää silmällä nauttimiasi kaloreita tai tilata jotain kevyempää. Maksuttoman Night Liten pystyt lataamaan blogin alaosasta. Ohjeet ja käyttövideot Night Litella tilaamiseen ja maksamiseen löytyvät sivuiltamme.

Lataa Night Lite -sovellus puhelimeesi tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa applikaatio

Nite Lite -applikaatiolla olet yöelämän suurvisiiri. Applikaation kautta saat etuja ja palveluita kaikissa suosikkipaikoissasi: kanta-asiakasjäsenyys, edut, tapahtumat – yöelämä taskussasi. Night Liten avulla teet itsestäsi haluttua seuraa. Lataa ja varmista, lähimmästä sovelluskaupasta!

Google Play Appstore

Tilaa Night Lite -blogi

Night Lite -blogia seuraamalla saat hyödyllistä tietoa yöelämästä.

© 2021 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design