5 yökerhomokaa – Älä tee näitä baarissa

Yökerhoissa ja baareissa on mukava vaihtaa vapaalle ja nauttia illasta ilman stressiä. On kuitenkin hyvä muistaa, että käytöstapoja ei saa unohtaa kotiin. Jos äiti ei kotona opettanut kuinka ravintoloissa tulee käyttäytyä, lue alta 5 yleistä yökerhomokaa joita kannattaa välttää kun olet viihteellä!

Jonossa kiilaaminen “mä tunnen nää tyypit”
Yökerhoihin voi olla pitkätkin jonot, ja tuskin kukaan nauttii jonottamisesta. Älä kuitenkaan kävele jonossa etsien tuttuja kasvoja kenen ryhmään voisit liittyä, kiilaten muita jonossa olijoita. Tämä on yleinen baarimoka ja epäreilua muille, jotka ovat jonossa jo odottaneet. Ohittelu ei välttämättä tunnu myöskään kivalta heistä kenen ryhmään liityt.

Narikassa huijaaminen “laitetaan kaikki mun laukkuun”
Jokaisen täytyy maksaa oma narikka, joten on turha edes yrittää tunkea usean henkilön vaatteita yhteen laukkuun tai pienempää takkia isomman takin hihaan. Tämä saattaa tuntua hyvältä idealta, mutta narikkahenkilökunta huomaa kyllä vilpin ja laskuttaa täyden hinnan.

On myös hyvä muistaa, että mitä vain voi tapahtua illan aikana. Jos tienne erkanevat kaverisi kanssa kenellä on teidän yhteinen narikkalappu, et enää saa tavaroitasi narikasta. Tämä moka voi pilata illan täysin, kun kotiavaimet ovat kaverin matkassa tai jumissa narikassa.

Baaritiskillä hätäileminen “mulle palvelua heti”
Baaritiskillä sormien napsuttelu, rahojen tai kortin heiluttaminen sekä etuileminen ovat käytöstä, joka ärsyttää henkilökuntaa ja muita juhlijoita. Älä siis lankea näihin baarimokiin vaan odota reilusti vuoroasi kuten muutkin asiakkaat. Baarimikko kyllä palvelee jokaista omalla vuorollaan.

DJ:n piinaaminen “millon soitat mun biisin”
On täysin sallittua käydä esittämässä DJ:lle biisitoiveita ellei sitä ole erikseen kielletty. DJ ei kuitenkaan ole velvollinen soittamaan pyytämiäsi kappaleita, jos ne eivät hänen mielestä sovi kyseiseen yökerhoon tai tapahtuman teemaan. On myös mahdollista että pyytämäsi kappale on jo DJ:n soittolistassa, joten on turha käydä jatkuvasti DJ:n kopilla kyselemästä omasta biisistä. Muista kunnioittaa työtään tekevää DJ:tä!

Aggressiivinen tanssiminen “tanssi mun kaa”
Tanssilattialla on aina tunnelma katossa ja hauskaa saa pitää. Muista kuintenkin huomioida muut tanssijat ja antaa heille omaa tilaa, jos he sitä pyytävät. Älä  väkisin yritä tanssia muiden kanssa, huomaat kyllä jos tanssiseurasi on kaivattua. On myös yleistä yliarvioida omia tanssitaitoja muutaman drinkin jälkeen.

LATAA NIGHT LITE -SOVELLUS PUHELIMEESI TÄSTÄ!
1 kommentti
  • Asiakaspalvelija myöskin

    “Baaritiskillä hätäileminen ”mulle palvelua heti”
    Baaritiskillä sormien napsuttelu, rahojen tai kortin heiluttaminen sekä etuileminen ovat käytöstä, joka ärsyttää henkilökuntaa ja muita juhlijoita. Älä siis lankea näihin baarimokiin vaan odota reilusti vuoroasi kuten muutkin asiakkaat. Baarimikko kyllä palvelee jokaista omalla vuorollaan.”

    …paitsi jos baarimikko on tyyliä tanakka tummatukkainen tantta Kaivarilta, silloin sitä palvelua ei saa, vaan vittuilua kaupan päälle vaikka oisit jonottanut tiskillä n. 20min.
    Vastaukseksi ämmä kutsuu poken ja yrittää heitätyttää asiakasta pois baarista. Onneksi poke ei ole kusimulkku, toisin kuin baarimikko. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa applikaatio

Nite Lite -applikaatiolla olet yöelämän suurvisiiri. Applikaation kautta saat etuja ja palveluita kaikissa suosikkipaikoissasi: kanta-asiakasjäsenyys, edut, tapahtumat – yöelämä taskussasi. Night Liten avulla teet itsestäsi haluttua seuraa. Lataa ja varmista, lähimmästä sovelluskaupasta!

Google Play Appstore

Tilaa Night Lite -blogi

Night Lite -blogia seuraamalla saat hyödyllistä tietoa yöelämästä.

© 2021 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design