5 Terassivinkkiä

Terassikeleistä ollaan päästy jo nauttimaan ja suomalainenhan viihtyy aurinkoisella terassilla kuin kala vedessä. Auringon paahtamalla terassilla oleskelu pitää kuitenkin sisällään omat pikku vaaransa, joita ei kannata unohtaa. Lue alta meidän vinkit, joilla vältät pahimmat terassivaarat ja varmistat onnistuneen terdeilyn. Mukavaa loppukesää ja hyviä terssikokemuksia kaikille!

1. Juo vettä
“Muista sitten juoda myös vettä!” Kaikkihan sen tietää, mutta yllättävän usein se pääsee unohtumaan kun on lähdetty terdeilemään tai muuten vaan rilluttelemaan. Helteessä istuminen kuitenkin haihduttaa kehosta nestettä ja kivennäisaineita kovempaan tahtiin kuin sisätiloisa juomien, mikä lisää vedenjuonnin tärkeyttä. Juo aina muutama desi kerrallaan säännöllisin väliajoin, jo ennen janon tunnetta.

2. Muista aurinkorasva
Meistä kukaanhan ei koskaan pala ja tämän päivän puna on vain huomisen brunaa. Aurinkorasvan käyttöä kannattaa silti harkita, varsinkin kasvojen alueelle, koska se suojaa ihoa vanhentavilta auringonsäteiltä. Toki jos tavoitteesi on näyttää samalta kuin Face Apilla ottamassasi kuvassa mahdollisimman pian niin jätä aurinkorasvat käyttämättä! Kesällä UV-säteily on voimakkainta kello 11-15 välillä.

3. Suojaa pää
Tuskin kukaan tulee uskomaan sinua jos oksentelet kotona tai jo terassilla ja väität että se johtuu auringonpistoksesta eikä niistä kymmenestä Aperol Spritzistä. Helppo keino välttyä tältä nololta väärinkäsitykseltä on käyttämällä hattua joka sallii myös ilmanvaihdon pään alueella.

4. Ole välillä myös varjossa
Todella kuumilla säillä kannattaa välillä siirtyä myös varjoon. Vaikka meillä Suomessa saadaankin nauttia helteistä harvoin ei se tarkoita että itseään tarvii pakolla kiduttaa paahteessa.

5. Muista myös syödä
Helteet heikentävät ruokahalua ja kasvattavat janon tunnetta. Kannattaa kuitenkin muistaa myös syödä jos terassilla aikoo olla pidemmän kaavan kautta. Useilta terasseilta saa pientä naposteltavaa tai voit tilata ruokaa Woltin tai Foodoran kautta. Lupa omien ruokien tilaamisen kannattaa kuitenkin vielä varmistaa henkilökunnalta!

Night Lite -sovelluksella saat etuja useilta eri terasseilta ympäri Suomea. Sovelluksen ravintolat-osiosta näet kaikki ravintolamme ja tähdittämällä suosikkisi saat etukuponkeja sovelluksen edut-osioon. Sovelluksen lataaminen ja käyttäminen on täysin ilmaista. Lataa Night Lite sovelluskaupastasi tai täältä!

Alla vielä esittely terasseistamme:

Apollo Terrace Bar on urbaani terassi kiven heiton päässä Stockan kellosta. Tämä urbaanihelmi palvelee 7 päivänä viikossa. Ke (Latin Terrace), pe, la & su (Afro Sunday) menoa riittää takuuvarmasti aamun pikkutunneille saakka.

Kaivohuoneen terde on legenda, joka palvelee tänä kesänä ensimmäistä kertaa sen lähes 200 vuotisessa historiassa aina aamun pikkutunneille saakka ke, pe & la. Tämän kesän hitiksi ovat nousseet ananas-juomat, jotka tehdään kaiverrettuihin tuoreisiin ananaksiin.

Karaoke Lounge 00100 terassi palvelee janoisia asiakkaita Kampin suunnalla ma-la. Oletko ehtinyt jo maistaa kesän uusinta hittiä, 00100 Spritziä?

MS Louisianan Sun Deckillä nautit ti-su juomien lisäksi fast & hot grilliherkuista. Alakerran uudelle merellisille laituriterassille taas tarjoillaan Pit Stop BBQ:n koko menun edestä slow & low bbq-herkkuja. Molemmille terdeille paistaa aina, kun aurinko ei ole laskenut tai pilvessä.

Walliksen terassi ei ole koolla pilattu, mutta kohtaamisia löytyy enemmän, kuin keskikokoisessa suomalaisessa kaupungissa 7 päivänä viikossa satoi tai paistoi. Koe maamme “nyhavn” Skattalla.

Kullervon terassilla nautit tulella paistetuista pizzoista ke-la. Pe & la iltoina terassi on taas tunnettu hiukan varttuneemman väen kohtauspaikkana Pohjanmaalla.

Vekselistä  löytyy nykyään maamme KOMEIN terassi. Tämä viihtyisä uutuus palvelee janoisia asiakkaita Seinäjoen uudella torilla 7 päivänä viikossa.

Original Karaoke Terrace on Hangon Itä-Satamasta sijaitseva uusi ja ehkä koko suomen ainoa karaoketerassi aivan meren äärellä.

 

1 kommentti
  • Atro Niiniluoto

    Löysin mainoksenne, mutta en ole juuri oleskellut terasseilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa applikaatio

Nite Lite -applikaatiolla olet yöelämän suurvisiiri. Applikaation kautta saat etuja ja palveluita kaikissa suosikkipaikoissasi: kanta-asiakasjäsenyys, edut, tapahtumat – yöelämä taskussasi. Night Liten avulla teet itsestäsi haluttua seuraa. Lataa ja varmista, lähimmästä sovelluskaupasta!

Google Play Appstore

Tilaa Night Lite -blogi

Night Lite -blogia seuraamalla saat hyödyllistä tietoa yöelämästä.

© 2021 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design