5 lämmintä drinkkiä

Kylmenevät ilmat voivat tarkoittaa hyisiä hetkiä baarijonossa yössäkävijöille. Perinteisten kylmien drinkkien sijaan voikin mieli tehdän jotain lämmintä, joka sulattaisi jähmettyneen bilefiiliksen. Keräsimme 5 lämmintä drinkkiä, jotka varmasti lämmittävät koko kroppaa talven pakkasilla ja vievät kohmeen mennessään.

Irish Coffee
Yksi suosituimmista kehon ja mielen lämmittäjistä. Varma valinta jos tykkäät kahvista ja viskistä. Toimii niin alkusyksystä kuin talven kylmimmilläkin pakkasilla!

Ainekset:
-viskiä (irlantilaista)
-kahvia
-sokeria
-kermaa

 

Glögi
Tämän listan jouluisin drinkki. Jo pelkkä tuoksu saa joulumielelle. Tuuna itse rusinoilla, manteleilla ja vaikka kanelitangolla. Toimii niin terästettynä kuin alkoholittomana.

Ainekset:
-lämmintä glögiä
-vodkaa (mustaherukka tai maustamaton)
-maun mukaan rusinoita ja manteleita

 

Finlandia Coffee
Irish Coffeen suomalainen kaveri. Ei ehkä yhtä hyvin tunnettu, mutta makunsa puolesta yhtä hyvä tyyppi. Kannattaa ottaa kokeiluun jos et vielä ole!

Ainekset:
-finlandia vodkaa
-lakkalikööriä
-kahvia
-kermaa

 

Rommitoti
Niille ketkä eivät välitä kahvi -tai kaakaopohjaisista drinkeistä on rommitoti oiva vaihtoehto. Raikkaampi ja kevyempi, mutta lämmittää siinä missä muutkin.

Ainekset:
-tummaa rommia
-lämmintä vettä (tai teetä)
-sokeria
-hiukan sitruunamehua

 

Minttukaakao
Ehdoton ykkös after ski juoma, ja samalla myös yksi talven suosituimmista lämpimistä drinkeistä. Jotkut nauttivat myös before ski ja during ski -juomana.

Ainekset:
-minttulikööriä
-maitoa
-kaakaojauhetta
-kermaa

*Kaikkia listan drinkkejä ei välttämättä ole saatavilla kaikissa ravintoloissamme. Tiedustelethan ravintolan baarihenkilökunnalta mitä he voivat sinulle tehdä.

Jaa meidän ja muiden lukijoiden kanssa jos sinulla on muita lämpimiä drinkkejä joita tykkäät juoda talven pakkasilla!

Lue myös:

6 Terveellisempää Drinkkiä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa applikaatio

Nite Lite -applikaatiolla olet yöelämän suurvisiiri. Applikaation kautta saat etuja ja palveluita kaikissa suosikkipaikoissasi: kanta-asiakasjäsenyys, edut, tapahtumat – yöelämä taskussasi. Night Liten avulla teet itsestäsi haluttua seuraa. Lataa ja varmista, lähimmästä sovelluskaupasta!

Google Play Appstore

Tilaa Night Lite -blogi

Night Lite -blogia seuraamalla saat hyödyllistä tietoa yöelämästä.

© 2021 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design