5 keinoa säästää rahaa yökerhossa

Yökerhoissa ja baareissa käyminen on hauskaa puuhaa, mutta yleensä se ei onnistu täysin ilmaiseksi. Jos rahat on tiukalla tai haluat bilettää hiukan edullisemmin kannattaa katsoa meidän vinkit kuinka voit säästää rahaa yökerhossa. Näillä yksinkertaisilla vinkeillä voit säästää sievoisen summan jo ensimmäisellä kerralla!

1. Happy Hour
Helppo tapa säästää juomakustannuksissa on hyödyntämällä mahdollinen Happy Hour. Happy Hour on aika jolloin yökerho tarjoaa juomia edullisempaan hintaa, yleensä juuri avaamisen jälkeen. Happy Hourit eivät yleensä kestä pitkään vaan ovat tunnin tai kahden mittaisia. Happy Hour -ajat ja edut ovat ravintoloista itse kiinni, joten kannattaa ne tarkastaa ravintoloiden sivuilta.

 

2. Ilmainen sisäänpääsy
Jos et halua käyttää rahaa sisäänpääsymaksuun tarkista onko yökerholla mitään sisäänpääsyetuja. Baarit tarjoavat ilmaista sisäänpääsyä yleensä keskellä viikkoa tai ensimmäisten tuntien ajan viikonloppuisin. On kuitenkin hyvä muistaa, että vaikka ravintola puhuu ilmaisesta sisäänpääsystä on narikasta silti maksettava erikseen.

3. Drinkkiliput & Rannekkeet
Ravintolat voivat tarjota drinkkilippuja tai rannekkeita sisäänpääsyn yhteydessä, jos saavut ajoissa paikalle. Drinkkilipulla saat veloituksetta sen oikeuttaman juoman kun taas ranneke usein antaa tietyn alennuksen ostamistasi juomista. Rannekkeen tuoma etuus voi olla voimassa tietyn aikaa tai koko illan. Alla on esimerkki Club Capitalin Summerchain -rannekkeesta.

4.Kilpailut sosiaalisessa mediassa
Yökerhot ja ravintolat järjestävät usein sosiaalisessa mediassa erilaisia kilpailuja, kuten pöytäarvontoja tai mahdollisuutta voittaa lippuja festareille. Voittamalla pöydän saat miltein aina kaupan päälle myös juomatarjoilua sekä sisäänpääsyn veloituksetta. Kannattaa siis seurata suosikkipaikkojasi somessa ja osallistua mukaan kilpailuihin.

5. Night Lite -edut
Night Lite sovelluksessa on useita etuja kuten sisäänpääsetuja ja etukuponkeja. Sisäänpääsyedut vaihtelevat ravintolakohtaisesti ja parhaiten ne löytyvät Night Liten “ravintolat” -osiosta klikkaamalla ravintolan auki. Esimerkiksi Kaivohuoneelle pääset Night Liten Glow -tasolla ilmaiseksi sisään keskiviikkoisin kello 24 asti ja Shine -tasolla sisäänpääsy on ilmainen koko illan ke, pe ja la. Myös etukupongit auttavat rahan säästämisessä yökerhoissa, kun kupongeilla saat 15% tai jopa 50% alennuksia juomista.

Katso myös kuinka varaamalla pöydän yökerhosta sinulla on mahdollisuus säästää rahaa isolla porukalla. 4 Syytä Yökerhopöytien Suosioon -blogiin pääset täältä:

4 Syytä Yökerhopöytien Suosioon

LATAA NIGHT LITE -SOVELLUS PUHELIMEESI TÄSTÄ!
6 244 kommenttia