Juomapelit: 3 Helppoa Juomapeliä

Kaipaatko piristystä ja vauhtia etkoille? Vaatiiko lemppari juomapelisi korttipakan, jota ei löydy mistään? Tässä Night Lite -blogissa esittelemme kolme viihdyttävää juomapeliä, jotka eivät vaadi muuta kuin juotavaa sekä kavereita. Bonuksena lopussa juomapeli joka ei vaadi edes kavereita!

Missä vesi?
Aseta pöydälle shottilaseja ja kaada osaan kirkasta alkoholia ja osaan vettä. Sekoita lasien paikat. Jokainen pelaaja juo vuorollaan yhden shotin ja sanoo mahdollisimman vakuuttavalla äänellä “Namm, vettä”, oli lasissa sitten vettä tai jotain vähän vahvempaa. Muut pelaajat voivat syyttää juojaa valehtelusta, ja jos he ovat oikeassa joutuu shotin ottanut pelaaja juoda toisen. Mutta jos shotin ottanut pelaaja puhuikin totta, joutuu syyttäjä/syyttäjät juomaan ylimääräisen shotin.

Tarvitset:
-Shottilaseja (myös muut astiat jotka pitävät alkoholia käyvät)
-Kirkasta viinaa esim. vodkaa tai tequilaa
-Vettä

Varoitus: Tämä peli johtaa vahvaan humalatilaan.

(Engalanninkielinen nimi: Where’s the water?)

Ulla Taalasmaa
Tässä pelissä kärsit jos olet utelias kuin Ulla Taalasmaa. Pelaajat kysyvät vuorollaan toisiltaa kysymyksiä, mutta kysymys tulee kuiskata toisen korvaan niin että muut eivät sitä kuule. Pelaaja kuitenkin vastaa kysymykseen ääneen niin että muut sen kuulevat. Jos joku pelaajista ei kestä elää tietämättömyydessä vaan haluaa tietää mikä kysymys oli, on hänen otettava huikka jonka jälkeen kysymys kerrotaan hänelle.

Hyvä keino lisätä Ullien tuskaa on kysymällä kysymyksiä joiden vastaus on joku huoneessa oleva henkilö, esim. “Kenet muista pelaajista ottaisit mukaan autiolle saarelle?” Joku varmasti haluaa tietää kysymyksen jonka vastaus oli oma nimi!

Tarvitset:
-Juotavaa
-Kavereita

(Englanninkielinen nimi: Paranoia)

Kuka todennäköisimmin?
Pelaajat istuvat ympyrää muistuttavassa muodossa ja kysyvät vuorollaan “kuka todennäköisesti” -kysymyksen kuten “kuka todennäköisimmin tanssii pöydillä tänään?” Kun kysymys on kysytty lasketaan kolmen ja kaikki osoittavat sitä pelaajaa, joka heidän mielestään on todennäköisin käyttäytymään kysymyksen tavalla. Huikat määräytyvät sen mukaan kuinka monta sormea sinua osoittaa.

Tarvitset:
-Juotavaa
-Kavereita

(Englanninkielinen nimi: Most Likely)

Bonus: Pipo päähän
Aseta jokin päähine television yläkulmaan ja laita päälle lempiohjelmasi. Aina kun yläkulmassa oleva päähine sopii jonkun ohjelmassa olevan päähän ota huikka.

Tarvitset:
-Juotavaa

Lähteet:
Cosmopolitan
ScoopWoop

Lue myös ohjeet viihdyttävään juomapeliin, King’s Cuppiin:

Juomapelit: King’s Cup

Etkojen jälkeen löydät parhaat bileet Night Liten Tapahtumat -sivulta. Sovelluksen voit ladata täysin ilmaiseksi sovelluskaupastasi.

LATAA NIGHT LITE -SOVELLUS PUHELIMEESI TÄSTÄ!
1 994 kommenttia