Night Lite kuponkiralli

Pyysitte lisää kuponkeja Night Liten palautekyselyssä, joten päätimme potkaista käyntiin päräyttävän kuponkirallin! Jaamme uusia ennennäkemättömiä etukuponkeja viikon jokaiselle päivälle, kaikissa Night Lite ravintoloissamme ympäri Suomea. Jokapäiväiset etukupongit tekevät juhlimisesta hauskempaa ja myös kevyempää kukkarolle. Tarkkaile Night Liten -edut osiota jonne lisäämme etuja päivittäin. 

Ja mikä parasta, kaikkea tätä kivaa ei tarvitse kokea yksin, sillä voit jakaa etukupongit kaverillesi ja tuplata edun sekä hauskanpidon. Et myöskään itse menetä jakamaasi etua! Oli kyseessä sitten arkipäivä tai viikonloppu, kokoa porukka kasaan ja nähdään radalla! 

Muista tähdittää suosikkiravintolasi saadakesi etukuponkeja. Halutessasi voit antaa meille myös markkinointiluvan, sovelluksen omat tiedot -osiossa. Luvallasi kerromme milloin bileet alkavat!

Uudet edut sisältävät juomaetuja, sisäänpääsyetuja ravintoloihin, After Dark -ranneketuja sekä monia muita hulpeita kuponkeja, joita Night Liten -asiakaskyselyssä meiltä toivoitte. Ralli alkakoon!

Arvonta – Voita Night Lite STAR
Arvomme 7kpl 70e arvoisia ravintolalahjakortteja sekä 2kpl Night Lite Star -jäsenyyksiä vuodeksi (arvo 1000e/jäsenyys) aktiivisimmille Night Lite -käyttäjille ja eniten kuponkeja jakaneille bilettäjille! Nyt kannattaa ottaa Night Lite todenteolla haltuun ja laittaa kupongit jakoon. Arvonta suoritetaan 27.9. ja voittajille ilmoitetaan sähköpostitse.

Star -jäsenyydellä pääset veloituksetta sisään VIP-jonosta (4hlö), saat aina 15% alennuksen ostamistasi normaalihintaisista juomatuotteista sekä muita Star -jäsentarouksia. Lue lisää Star -jäsentasosta täältä.

Night Lite -ravintoloita löytyy Helsingistä, Lahdesta, Kajaanista, Lappeenrannasta, Seinäjoelta ja Valkeakoskelta.
Tutustu Night Lite -ravintoloihin täältä.

Night Lite on älypuhelinsovellus, jolla otat kaiken irti illasta ja nautit sen tuomista jäseneduista välittömästi. Night Litella voit kätevästi selata, tilata ja maksaa juomia yökerhossa siihen tallentamallasi maksukortilla.
Lisää Night Lite -sovelluksesta täältä.

Apollo Live Club 11 vuotta

Jälleen on yksi huikea bilevuosi takana päin ja on aika juhlia. Vuoteen on…

Lue lisää

Onnela: Ysäri Disco Tour 29.9.

Ysäri Disco Tour – Suomen parhaita bilepaikkoja kiertävä ysärishow! Onnelan loppuvuoden ohjelmakalenterista löytyy…

Lue lisää
© 2018 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design