Bar & Pizza Helmi avautuu osaksi Bilekortteli Kullervoa

Bar & Pizza Helmi avautuu osaksi Bilekortteli Kullervoa

Bar & Pizza Helmi tulee tarjoamaan kiviuunissa avotulella paistettuja Artesan-pizzoja osana Bilekortteli Kullervoa. Lisäksi täysin uusi Bar & Pizza Helmi muuttuu viikonloppuöisin osaksi Bilekortteli Kullervoa, joka palvelee varttuneempia aikuisia aina klo 04:00 saakka.

Kesäkuussa avatun Bilekortteli Kullervon viimeinen osio valmistuu loka-marraskuussa, kun Bar & Pizza Helmi avautuu osaksi sitä.

Keittiön sydämenä toimii keittiömestari Seppo Lipposen lisäksi avotulella toimiva kiviuuni, joka antaa paikan uusille Artesan-pizzoille omaleimaisen maun ja rapean pohjan. ”Viimeiset viikot ovat kuluneet tiiviisti uusien pizzojen kehittämiseen. Artesan pizzat ovat tehneet kovaa tulemista viimeiset pari vuotta pääkaupunkiseudulla. Nyt haluamme tarjota näitä herkkuja myös täällä Pohjanmaalla. Luonnollisesti olemme ottaneet näiden herkkujen suunnittelussa paikalliset tuottajat huomioon. Jatkossa myös taikina on paikan päällä käsin valmistettua omalla reseptillämme. Emme ole yrittäneet tehdä kuitenkaan makumaailmasta liian hankalaa, mutta meillä kinkku-ananaspizzakin on tehty laadukkaista raaka-aineista,” kertoo innostuneesti Pizza ja Bar Helmen keittiömestari Seppo Lipponen koekeittiöstään ja lisää: ”Sen uskallan luvata jo nyt, että yksikään täytteemme ei tule purkista, pois lukien italiaiset tomaatit, joista valmistamme raikkaan tomaattikastikkeemme.”

Bilekortteli Kullervon ravintolapäällikkö Sarianne Nikko on vähintäänkin yhtä innostunut Bar & Pizza Helmestä: ”Tämän uudistuksen valmistuttua kaikki talon eri osastot tukevat täydellisesti toisiaan; ruoka, juoma, tilat, laatu ja ennen kaikkea asiakkaiden kysyntä tulevat kohtaamaan Bar & Pizza Helmellä vahvistetussa Bilekortteli Kullervossa toisensa täydellisesti.” Jatkossa Bar & Pizza Helmi muuttuu viikonloppuisin täydelliseksi osaksi Bilekortteli Kullervoa. Bar & Pizza Helmen uusi pitkä baaritiski tuo myös helpotusta viikonloppuisin Oton ja Urkin baaritiskien jonoihin. ”Bar & Pizza Helmen juomavalikoimiin tullaan panostamaan samalla tavalla kuin olemme tehneet muillakin talon osastoilla.

Tämän lisäksi panostamme siellä kahvi- ja jälkiruokajuomiin sekä tuomme myös muutaman uuden paikallisen tuotteen,” jatkaa Sarianne.
”En voi sanoa suoraan, että viikonloppujen kysyntä olisi päässyt täysin yllättämään meidät. Olimme melko varmoja alusta lähtien, että tällaiselle aikuisempaan makuun suunnitellulle illanviettopaikalle on tilausta Seinäjoella. Aikatauluhaasteiden johdosta jouduimme kuitenkin avaamaan Bilekortteli Kullervon niin, että vanha FC Casa Grande jäi
uudistamatta. Nyt meillä oli kaikki tarvittavat palikat koossa siihen ja pääsemme marraskuun alusta asti tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempia elämyksiä ja
kohtaamisia Bilekortteli Kullervossa”, kertoo Sarianne.

Bar & Pizza Helmi palvelee asiakkaita 7 päivänä viikossa.
Ma-pe keittiö on auki klo 16-21 ja la-su klo 13-21.

Perjantaisin ja lauantaisin paikka yhdistyy keittiön sulkemisen jälkeen osaksi Bilekortteli Kullervoa, jolloin se tarjoaa kipeästi kaivatun baarikapasiteetin lisäksi vieraille hiukan rauhallisemman paikan mm. ystävien kanssa seurusteluun. Musiikki tulee olemaan hiljemmalla ja hiukan toisella linjalla kuin Oton puolella. Arki-iltaisin keittiön sulkemisen jälkeenkin paikassa voi nauttia rennosta baarimeiningistä aina klo 02:00 saakka. ”Pizza ja Bar Helmeen voi poiketa myös ihan kahville, johon tulemme myös panostamaan. Tavoitteenamme on luoda Helmestä Seinäjoen keskustan todellinen olohuone”, kertoo Sarianne.

Lisätiedot: Sarianne Nikko, ravintolapäällikkö, sarianne.nikko@npg.fi, 050 324 8332.

Baarikärpäsen avajaiset 29.-30.10.

Vihdoin se hetki on tullut, mitä ollaan odotettu kun kuuta nousevaa! Kärpänen avaa…

Lue lisää

Syntymäpäivät Apollossa

Syntymäpäivät tulossa? Miltä kuullostaisi valmis biletila jota ei tarvitse siivota kekkereiden jälkeen? Apollon…

Lue lisää
© 2021 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design