Armas ja Tivoli ovat täysillä mukana Lahden MM-hiihtojen kisafiiliksessä

Armas ja Tivoli ovat täysillä mukana Lahden MM-hiihtojen kisafiiliksessä ja panostavat joka päivä kisaviikoilla niin vieraiden kuin paikallisten viihdyttämiseksi.

”Tavoitteenamme on luoda sellaiset juhlat joka ilta kisojen ajan, että kisavieraat varmasti muistavat Lahden loistavien kisojen lisäksi vilkkaana bilekaupunkina,” kertoo ravintoloiden kisaviikkoja marraskuusta alkaen valmistellut ravintolapäällikkö Teemu Pilsari. Kisojen ajan Armas on laajennetusti auki joka päivä klo 12-04. Armas tuo kansainvälisille ja kotimaisille kisavieraille kaikkia kiinnostavia esiintyjiä, kuten Matti Nykänen avajaiskeskiviikkona 22.2. ja DJ Jeti (Jethro Rostedt) ottaa DJ-kopin haltuunsa perjantaina 24.2.

Kaikki kisalähetykset näkyvät isoilta näytöiltämme sisätilan lämmössä. Armas haluaa tarjota kaupungin mielenkiintoisimmat etkot ja jatkot vieraille. Ilmainen sisäänpääsy joka päivä klo 12- 21. Toimitusjohtaja Antti Raunio toteaa ”Päivädisko tuo kisavieraille uuden hauskan tavan seurata kisoja screeneiltä, vaikka samalla tanssien. Ravintolapäällikkö Teemu Pilsari lisää vielä: ”Ja jos ei halua olla hiljaa, niin ei hätää, jännityksen voi laulaa ulos karaokessamme.” Armaan kisaohjelma löytyy osoitteesta: http://armaslahti.fi/lahti-2017- nordic-world- ski-championships/.

Tivoli tarjoaa kisojen ajan huippu DJ:t ja bileet keskiviikosta sunnuntaihin klo 22-04. Armas ja Tivoli tukevat omalta osaltaan kisavieraiden ja paikallisten kohtaamisia sekä elämyksiä ja kokemuksia tiloissamme.

 

Lisätietoja:

Antti Raunio, ravintoloitsija/toimitusjohtaja, Night People Group, antti@npg.fi

Teemu Pilasari, ravintolapäällikkö, Armas & Tivoli Lahti, +358 20 775 9830, teemu.pilsari@npg.fi

Syntymäpäivät Apollossa

Syntymäpäivät tulossa? Miltä kuullostaisi valmis biletila jota ei tarvitse siivota kekkereiden jälkeen? Apollon…

Lue lisää

Syntymäpäivät Baarikärpäsessä

Synttärit tulossa mutta et haluis kavereita kämpällesi sotkemaan? Oletko jo oppinut olla luottamatta…

Lue lisää
© 2020 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design