Bilekortteli Kullervo

Maukasta purtavaa, kattava karaoke, kuplivaa terassilla ja parhaita hittejä tanssilattialla – Kullervo Kortteli on monipuolinen ja laadukas kokonaisuus, jossa viihtyy koko päivän!

Bilekortteli Kullervo

Seinäjoen keskustaan avattiin Kullervo Kortteli heinäkuussa 2017. Kullervo Kortteli on monipuolinen, viiden osaston kokonaisuus, joka muodostaa elämyksiä ja kohtaamisia asteen verran varttuneempaan makuun viikon jokaisena päivänä.

Kullervo Kortteli panostaa hyvään palveluun, juoma- sekä ruokatuotteisiin ja niiden raaka-aineisiin. Saman katon alta löytyy viisi osastoa: Casa Grande (lounaalle avautuva ravintola, josta saa jatkossa myös yöruokaa pikkutunneille saakka), Musiikkibaari Otto (bilepuoli, jossa laitetaan korkkarit kattoon DJ:n soittamien hittien tahdissa), Urkki Karaoke sekä Kellari Kabinetti, joka on loistava paikka 10-20 hengen yksityistilaisuuksiin. Bilekortteli Kullervon terassi palvelee asiakkaita lounaasta iltamyöhään.

FC Casa Grande on aito italialainen lounas- ja a´la carte ravintola joka on toiminut Seinäjoen keskustassa vuodesta 2011. A-oikeuksilla varustetusta ravintolasta löytyy ruokaa moneen makuun ja se on suosittu ruokapaikka sekä lounas- että illallisaikaan.

Night lite -jäsentasoedut

Night Lite -mobiiliapplikaatiolla saat etuja Kullervosta. Lataa sovellus veloituksetta ja valitse sinulle sopivin jäsentaso kolmesta vaihtoehdosta. Lue lisää Night Litesta täältä.

 

Liity postituslistalle

info

Yhteystiedot

Bilekortteli Kullervo
Maamiehenkatu 4
60100 Seinäjoki

info@bilekorttelikullervo.fi

Ravintolapäällikkö Sarianne Nikko
sarianne.nikko@npg.fi

Katso kartalla
info

Aukioloajat

Otto ja Urkki palvelevat:
Keskiviikosta lauantaihin 21:00-04:00

FC Casa Granden palvelee:
Maanantaista torstaihin 11:00-21:00, perjantaisin 11:00-24:00 (keittiö 23.30), lauantaisin 12-24 (keittiö 23.30) ja sunnuntaisin 12-21.

Terassi palvelee perjantaisin ja lauantaisin aina kello 02:00 asti.

Kellari Kabinetti varauksesta.

info

Löytötavarat

Löytötavaroita voi kysellä aukioloaikoinamme suoraan ravintolasta.

Pöytävaraukset

Varaa pöytä seurueellesi ja varmista illanviettosi onnistuminen.

© 2017 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design