NIGHT LITE

Night Lite -applikaatiolla
olet aina yössä

Nite Lite -applikaatiolla olet yöelämän suurvisiiri. Applikaation kautta saat etuja ja palveluita kaikissa suosikkipaikoissasi: kanta-asiakasjäsenyys, edut, tapahtumat – yöelämä taskussasi. Night Liten avulla teet itsestäsi haluttua seuraa.

Night Litessa on mukana 15 baaria ja yökerhoa Helsingissä, Kajaanissa, Lappeenrannassa, Lahdessa ja Valkeakoskella.

Google Play Google Play

Tutki kaupungin parhaita baareja ja yökerhoja, merkitse suosikkisi ja saat tietää kun bileet alkavat. Night Liten kautta saat myös etuja suosikkiyökerhoihisi.

Halutessasi voit päivittää jäsenyytesi Shine-tasolle, jolla saat kaikissa yökerhoissa 15% alennusta normaalihintaisista juomatuotteista. Night Lite yhdistyy maksukorttiisi ja Shine-jäsenyyden maksu tapahtuu taustalla, joka tekee jäsenyydestä vaivatonta.

info

Saa etuja

Night Lite -sovelluksella saat vaihtuvia etuja, sekä ostaessasi Shine-tason saat aina juomatuotteista 15 % alennuksen.

info

Selaa tapahtumia

Night Litessa voit selata 15 baarin ja yökerhon tapahtumia Helsingissä, Kajaanissa, Lappeenrannassa, Lahdessa ja Valkeakoskella.

info

Valitse suosikkisi

Night Lite -sovelluksesta näet helposti suosikkiravintolasi edut ja tapahtumat.

Lataa applikaatio

Nite Lite -applikaatiolla olet yöelämän suurvisiiri. Applikaation kautta saat etuja ja palveluita kaikissa suosikkipaikoissasi: kanta-asiakasjäsenyys, edut, tapahtumat – yöelämä taskussasi. Night Liten avulla teet itsestäsi haluttua seuraa. Lataa ja varmista, lähimmästä sovelluskaupasta!

Google Play Google Play

Jäsentasot

Glow

0,00e/kk
Etukupongit
Glow-jäsentarjoukset
Shine-jäsentarjoukset
Kaikki normaalihintaiset juomatuotteet -15%
Star-jäsentarjoukset
Ilmaiset sisäänpääsyt neljälle VIP-jonon kautta
Hanki Glow

Shine

9,90e/kk tai 99e/vuosi
Etukupongit
Glow-jäsentarjoukset
Shine-jäsentarjoukset
Kaikki normaalihintaiset juomatuotteet -15%
Star-jäsentarjoukset
Ilmaiset sisäänpääsyt neljälle VIP-jonon kautta
Hanki Shine

Star

1000e/vuosi
Etukupongit
Glow-jäsentarjoukset
Shine-jäsentarjoukset
Kaikki normaalihintaiset juomatuotteet -15%
Star-jäsentarjoukset
Ilmaiset sisäänpääsyt neljälle VIP-jonon kautta
Kysy lisää

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Night Lite?

Night Lite on älypuhelinsovellus, jonka saa ladattua ilmaiseksi AppStoresta tai GooglePlaysta. Sovellukseen rekisteröidytään sähköpostilla tai Facebook-tunnuksilla. Kaikille sovelluksen ladanneille ja rekisteröityneille ensimmäinen jäsentaso on aina ilmainen.

En saanut sähköpostikirjautumisesta vahvistusviestiä?

Tarkistathan, että olet kirjoittanut osoitteesi oikein tai ettei viesti ole mennyt sähköpostisi roskapostikansioon.

Minulle aktivoitiin kortti mutta se ei näy vielä sovelluksessani?

Korttiin pitää olla kirjautuneena sillä sähköpostiosoitteella, johon olet aktivoinnin saanut. Välillä esimerkiksi Facebook-kirjautuminen saattaa vaihtaa sähköpostiosoitteesi, mikäli käytät sitä eri sähköpostiosoitteella millä olet kirjautunut Night Lite sovellukseen.

Onko minun pakko vastaanottaa sähköposteja ja tekstiviestejä?

Ravintolamme lähettävät ajankohtaisia uutisia ja etuja noin 2-3 kertaa kuussa. Mikäli et halua meiltä sähköposti- tai tekstiviestimarkkinointia, voit valikon ”omat tiedot” -osiosta kieltää sen.

Ostin Night Lite jäsenyyden vuodeksi/kuukaudeksi, jatkuuko tilaukseni automaattisesti?

Tilaus uusii itsensä automaattisesti, mikäli syöttämässäsi maksukortissa on katetta. Mikäli maksu ei onnistu, sovellus muistuttaa siitä automaattisesti.

Käytin vahingossa kupongin. Mitä teen?

Käytettyä kuponkia ei voida palauttaa. Olethan tällöin yhteydessä meihin info@nightlite.fi

Jäsentasoni ei näy oikein.

Jäsentason päivittymisessä voi joskus kestää muutamia minuutteja. Usein myös uudelleen kirjautuminen sovellukseen auttaa. Mikäli tasoja ei tämänkään jälkeen ole päivittynyt olethan yhteydessä tuki@nightlite.fi

Onko Yonottoman kautta turvallista maksaa?

Kyllä on. Maksuliikenteen turvallisuuden takaa Verifone. Samaisen yrityksen palveluita käytät päivittäin myös mm. kauppojen kassoilla.  Tuotteet maksetaan pankki- tai luottokortilla suoraan sovelluksen kautta. Ja kyllä, myös Electron-kortti toimii.

Voinko tallentaa järjestelmään useampia maksukortteja?

Voit tallentaa Yonottomaan vaikka kaikki korttisi, on kyse yrityskortista tai henkilökohtaisesta kortista.

Mitä jos nettiyhteys ei toimi?

Kortti toimii myös offline tilassa. Kuponkien käyttö ja tapahtumien päivittäminen vaatii nettiyhteyden. Oman yhteyden puuttuessa voit aina käyttää ravintolan asiakaswifiä, jos sellainen on tarjolla.

Saanko ostosta kuitin?

Kaikista ostoista saat kuitin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mitä jos puhelimeni akku loppuu?

Ravintolat eivät pysty varmentamaan illan aikana että sinulla on voimassa oleva kortti, jos akkusi on loppu. Joissain ravintoloissa on mahdollisuus ladata akkua, jolloin saat korttisi jälleen käyttöön.

Tilaukseni hylättiin mutta rahat ovat yhä teillä.

Tilauksen lähtiessä teemme katevarauksen. Vapautamme sen välittömästi jos tilaus peruuntuu. Ilmoitamme pankille siitä, mutta joillain pankeilla katevaraukset raukeavat vasta muutaman päivän kuluttua. Pahoittelemme!

Eikö yllä olevista vastauksista ollut apua?

Tällöin ole yhteydessä meihin asiakaspalveluchattimme kautta tai sähköpostilla osoitteeseen tuki@nightlite.fi.

Mitä eri tasoja kortissa on?

Night Lite sovelluksessa on kolme jäsentasoa Glow, Shine ja Star. Glow-taso on ilmainen ja sillä näet ravintoloiden tapahtumat ja saat vaihtuvia etuja ja tarjouksia. Shine-taso on ensimmäinen maksullinen taso, joka maksaa 9,90€/kk tai 99€/vuosi. Shine-tasolla saat kaikki Glow-tason edut, jonka lisäksi saat kaikista normaalihintaisista juomatuotteista aina 15% alennuksen. Shine-tasolle tarjotaan kohdennettuja etuja ravintolakohtaisesti. Kolmas taso on nimeltään Star. Star-tasoa ei voi ostaa suoraan sovelluksesta. Voit tiedustella Star-tasoa olemalla yhteydessä info@nightlite.fi.

Onko olemassa fyysistä Night Lite korttia?

Night Lite on älypuhelinsovellus ja sitä ei ole saatavilla fyysisenä korttina.

Missä kaikissa Night People Groupin ravintoloissa Night Lite käy?

Night Lite sovellus on käytössä kaikissa Night People Groupin ravintoloissa.

Minulla on vanha Night People Group membercard. Toimiiko se vielä?

Night Lite korvaa Night People Groupin älypuhelinsovelluksen NPG Mobilecardin kokonaan. Sovellus on lopettanut toimintansa ja sitä ei päivitetä enää.
Voimassa olevat Premium membercardit vaihdetaan Star-kortteihin ja vanhat club memberläiset voivat ladata Night Lite sovelluksen suoraan sovelluskaupasta. Mikäli sinulla on voimassa oleva Premium membercard, olethan yhteydessä info@nightlite.fi

Mitä tuotteita Shine ja Star tason -15% alennus koskee?

Alennus koskee kaikkia normaalihintaisia juomatuotteita kaikkina aukiolopäivinä. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus ei myöskään koske sisäänpääsyä tai tupakkatuotteita.

Haluan antaa palautetta tai minulla on kehitysehdotus.

Meille asiakkaidemme palaute on tärkeää ja haluammekin kuulla ruusut ja risut sovelluksesta ja sen käyttämisestä. Kehitämme sovellusta jatkuvasti, joten otamme myös ehdotuksia vastaan. Kaikki palautteet ja kehitysehdotukset voit lähettää osoitteeseen info@nightlite.fi

© 2017 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design