Club Capital: Weekend Festival Summer Tour 30.6.

Weekend Festival Summer Tour palaa suurempana kuin koskaan! Kiertueella nähdään kotimaisten eturivien artistien lisäksi näyttävä visuaalinen toteutus, sekä tapahtumassa arvotaan lippuja kesän Weekend- festareille! Tule ja maista pala Weekend- elämystä!

TAPAHTUMAN PÄÄESIINTYJÄT:

TEMPER2 ( Temper2 )
Temper2 tunnetaan energisistä esiintymisisitään yli 100 keikan vuositahdilla kotimaan klubeilla ja festarilavoilla. Temper2 tunnetaan myös radio- ja klubihiteistään ”Irrottaa ja Tippuu”, ”Creator”, sekä suositusta remixistään Emma- ehdokkuuksia kahmineen Reino Nordinin jättihitistä ”Antaudun”. YleX:n DJ Mista S:n kanssa Temper2 vaikuttaa myös suositussa 1-800-KREBA- kokoonpanossa, jonka uusin single ”Mä viihdyn feat. Mouhous” nousi suomen Spotify Viral listan sijalle #2, sekä tiheään radiosoittoon.

THE SECOND LEVEL ( The Second Level )
on yksi harvoja suomalaisartisteja joka esiintynyt Weekend Festivalin päälavalla ja hän on ollut mukana myös Weekend Festival Balticin artistikattauksessa ensimmäisestä vuodesta alkaen. The Second Level on streamannut Spotifyssä kappaleillaan lähes 2 miljoonaa kuuntelua ja on yksi kansainvälisesti potentiaalisimmista tanssimusiikin tuottajista Suomessa. The Second Levelin ja Samlightin yhteistyönä julkaisema Lost -kappale nousi YleX radiosoittoon ja se julkaistiin espanjassa legendaarisen tanssimusiikkilabelin Blanco Y Negron kautta. The Second Leveliltä on lupa odottaa energisiä keikkoja ja poikkeuksellista live-energiaa jollaista ollaan totuttu näkemään Weekend Festivalin päälavan artisteilta.

WINNING TEAM ( Winning Team )
Winning Team on dj-kollektiivi, joka on muun muassa julkaissut musiikkia Revealed Recordsin sekä Ensis Recordsin kautta. He ovat tunnettuja räjähtävästä liveshowstaan sekä omintakeisesta lähestymisestään big roomiin ja progeen. Neljän parhaan ystävän muodostama yhtye ja sen musiikki on soinut tiuhaan myös ulkomailla niin Hardwellin, Ummet Ozcanin, Mike Williamsin, Jaxx & Vegan, Alex Morenon ja monien muiden nimien seteissä. Jokainen show on täynnä tunnetta ja festivaali henkeä.

+ Support: DEVINITY

Club Capital, Fredrikinkatu 51, Helsinki, 30.6.2018
Ovet: 22:00 – 04:00

Tapahtuma Facebookissa: Weekend Festival 2018 Summer Tour

Club Capital: Danceteria Loveboat Afterparty 14.7.

Danceterian Loveboat-risteilyn jatkot juhlitaan myös tänä kesänä Club Capitalissa. Loppuunmyydyistä illoista ja tasokkaasta…

Lue lisää

Juhannusviikon bileet

Juhannusviikolla bailataan ympäri Suomen! Oletko suunnannut vieraammille vesille, etkä tiedä mitä kohteen yöelämässä…

Lue lisää
© 2018 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design