Club Capital: Lakkiaisbileet Exclusive 2.6.

Älä jätä tänä tärkeänä päivänä mitään sattuman varaan vaan valitse alkuperäiset ja legendaariset Lakkiaisbileet!

CLUB CAPITAL + The Block!

Tänä vuonna Lakkiaisia juhlitaan Club Capitalin sekä naapurin The Blockin upeissa tiloissa! The Block on ensimmäistä ja ainoata kertaa lauantaina koskaan alle k22 ja toimii Lakkiaisten VIP-tilana! Tunnelmasta pitävät huolen tämän hetken kovimmat dj:t, luvassa on kolme eri musiikkipuolta, jotta jokaiselle löytyisi jotain itselle sopivaa!

Club Capitalin narikka on stadin nopein ja narikkajärjestelyt käydään myös muutenkin tarkasti läpi ja varmistamme, että paikalla on täysi miehitys, jotta jonotusaika ei venyisi. Järjestimme viimekin vuonna loppuunmyydyt lakkiaiset Club Capitalissa ja jono veti pahimpaankin ruuhka-aikaan todella ripeästi!

Mikäli haluat varmistaa parhaat paikat koko illaksi, niin voit varata itsellesi ja seurueellesi pöydän Capitalista. Kyselyt osoitteeseen vip@lukiolaisbileet.com.

LIPUT:
Ennakkolippu 15€ (Tiketistä 16,50€)
VIP-Lippu 25€

VIP-Lipulla sisäänpääsy The Blockin ovesta ja vapaa kulku edestakaisin The Blockin ja Club Capitalin välillä! Tavallinen ennakkolippu oikeuttaa sisäänpääsyyn Club Capitalin puolelle, The Blockin puolella käynti edellyttää VIP-lippua.

Ikäraja: K18

 

Tapahtuma Facebookissa

Club Capital: Lakkiaisbileet Exclusive 2.6.

Älä jätä tänä tärkeänä päivänä mitään sattuman varaan vaan valitse alkuperäiset ja legendaariset…

Lue lisää

Maxine: Fiesta Latina

Kerran kuussa järjestettävä Fiesta Latina tanssittaa myös kesällä! Näistä bileistä ei tunnelmaa puutu….

Lue lisää
© 2018 Copyright Night People Group / Design & development: Nórr Design